X

Η Τζένιφερ Άνιστον είναι “η ομορφότερη γυναίκα” κατά το People

Το περιοδικό ανέδειξε την 47χρονη ηθοποιό ως την ομορφότερη γυναίκα στον κόσμο, 12 χρόνια από τότε που είχε κερδίσει για πρώτη φορά την ίδια διάκριση.

Ant1news

Η διάσημη Αμερικανίδα ηθοποιός, με ρίζες από την Κρήτη, Τζένιφερ Άνιστον αναδείχθηκε «ομορφότερη γυναίκα στον κόσμο» για το 2016 από το δημοφιλές περιοδικό «People».

Αξίζει να σημειωθεί πως η Άνιστον (Αναστασάκης το επώνυμο του πατέρα της) κέρδισε την ίδια διάκριση πριν από 12 χρόνια, όταν η τηλεοπτική σειρά «Τα Φιλαράκια», στην οποία είχε έναν εκ των πρωταγωνιστικών ρόλων, διένυε την τελευταία της σεζόν.

«Ιδιαίτερα κολακευμένη», δήλωσε η ίδια στην πρώτη της αντίδραση, συμπληρώνοντας ότι ένιωσε ξανά έναν «εφηβικό ενθουσιασμό» πληροφορούμενη την διάκριση από το περιοδικό.

Μεταξύ άλλων, ως ομορφότερες γυναίκες στον κόσμο έχουν αναδειχθεί τα τελευταία χρόνια από το People η Σάντρα Μπούλοκ, η Τζένιφερ Λόπεζ και η Λουπίτα Νιόνγκο.

 

Η Άνιστον έχει δηλώσει πως άρχισε να προσέχει την εξωτερική της εμφάνιση όταν στα πρώτα βήματα της καριέρας της, ένας ατζέντης της είπε πως δεν πήρε ένα ρόλο επειδή είχε αρκετά παραπανίσια κιλά.

«Έμεινα έκπληκτη, αλλά η αλήθεια είναι πως η διατροφή που έκανα ήταν χάλια», παραδέχθηκε. «Μιλκ σέικ και πατάτες τηγανητές… Ήταν μια καλή αφορμή για να αρχίσω να προσέχω τι τρώω», πρόσθεσε.

Επιπλέον, ακόμη και σήμερα, η Τζένιφερ Άνιστον γυμνάζεται σχεδόν σε καθημερινή βάση, διατηρώντας τη φόρμα της.