X

Εκ βαθέων συνέντευξη του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου στο «Πρωινό ΑΝΤ1»

Με αφορμή τη μεγάλη φιλανθρωπική συναυλία του ΑΝΤ1 στις 3 Ιουλίου στο ΟΑΚΑ για τη στήριξη του έργου της «Αποστολής», ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος παραχώρησε μία άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη.

Ant1news



Σε μία αποκλειστική συνέντευξη στο «Πρωινό ΑΝΤ1» και τον Γιώργο Παπαδάκη, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμος, αναφέρθηκε σε όλα τα κρίσιμα ζητήματα  της χώρας, αλλά και στη μεγάλη φιλανθρωπική συναυλία «Μια Χώρα, Μια Φωνή», που διοργανώνει ο ΑΝΤ1 στις 3 Ιουλίου στο ΟΑΚΑ (21:30), με στόχο να στηρίξει το έργο του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «Αποστολή», της Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος τόνισε τη σημασία της εκδήλωσης και της πρωτοβουλίας του ΑΝΤ1, σημειώνοντας ότι είναι ένας τρόπος και μία ευκαιρία να συμπαρασταθούμε στους συνανθρώπους μας. «Να τους ευχηθούμε καλή επιτυχία», δήλωσε ο Αρχιεπίσκοπος.

Ο Μακαριότατος μίλησε ακόμη για την κρίση, την πολιτική αλλά και τους πολιτικούς, για την εκκλησιαστική περιουσία, τη Χρυσή Αυγή, το Τζαμί στην Αθήνα, αλλά και για την τρόικα.



«Δεν αντέχουμε άλλο», σημείωσε, μεταξύ άλλων, περιγράφοντας εικόνες από ανθρώπους που ψάχνουν στα σκουπίδια για να ζήσουν, ενώ αναφέρθηκε στον σημαντικό ρόλο της «Αποστολής» και της συμπαράστασης στον άνθρωπο.

Δείτε τη συνέντευξη του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου:



Σημειώνεται ότι τα έσοδα από τη συναυλία με τίτλο «ΜΙΑ ΧΩΡΑ, ΜΙΑ ΦΩΝΗ» θα διατεθούν στο πρόγραμμα σίτισης απόρων και αστέγων Αθηνών της «Αποστολής».

Το πρόγραμμα καλύπτει:

• 10.000 μερίδες φαγητού/ημέρα ολόκληρο το χρόνο σε άπορους, άστεγους, μετανάστες
• 8.500 δέματα τροφίμων/ μήνα σε σχολεία, ενορίες και πολύτεκνες οικογένειες.
• Τη λειτουργία Κοινωνικών Παντοπωλείων σε 5 περιοχές της Αθήνας.

Η προπώληση εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει στα καταστήματα Public, ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ, SEVEN SPOTS και IANOS και ηλεκτρονικά στο viva.gr (http://www.viva.gr/tickets/music/mia-xora-mia-foni/).