X

Έως 23 Απριλίου οι αιτήσεις για το μεταπτυχιακό πρόγραμμα «Επικοινωνία και νέα Δημοσιογραφία»

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών του Ανοιχτού Πανεπιστημίου Κύπρου προσφέρει δύο κατευθύνσεις, την Επικοινωνία και τη νέα Δημοσιογραφία.

Ant1news

 

Με στόχο την προσφορά νέας πολύτιμης γνώσης και καινοτόμων δεξιοτήτων που θα ενισχύσουν την επαγγελματική θέση, την αξία και τις δυνατότητες εξέλιξης του σπουδαστή, το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «Επικοινωνία και νέα Δημοσιογραφία» του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου ανανεώνει και εμπλουτίζει το πρόγραμμα σπουδών του, αλλά και τις εκπαιδευτικές του δράσεις.

Νέα δεδομένα, νέα γνώση, νέες δυνατότητες και ευκαιρίες.

Το ΜΠΣ «Επικοινωνία και νέα Δημοσιογραφία» προσφέρει δύο κατευθύνσεις, την Επικοινωνία και τη νέα Δημοσιογραφία. To πρόγραμμα σπουδών του Μεταπτυχιακού έχει ενισχυθεί και επικαιροποιηθεί μέσω μίας ριζικής αναδιάρθρωσης. Ο κύριος στόχος είναι η ουσιαστική διασφάλιση της επαγγελματικής εξέλιξης και ανέλιξης των σπουδαστών. Σε αυτό το πλαίσιο, το νέο πρόγραμμα σπουδών εξασφαλίζει την απόκτηση γνώσεων, δεξιοτήτων και εφοδίων, που θα βοηθήσουν τον κάθε σπουδαστή να ανταποκριθεί απόλυτα στις επιταγές της αγοράς εργασίας, αλλά και στα νέα και αδιάλειπτα μεταβαλλόμενα δεδομένα και πρακτικές στους χώρους της Επικοινωνίας και της νέας Δημοσιογραφίας
Οι Αιτήσεις εισδοχής στο ΜΠΣ «Επικοινωνία και νέα Δημοσιογραφία» υποβάλλονται μέχρι τις 23 Απριλίου 2015 μόνο ηλεκτρονικά.

Επένδυση στην παιδεία με διπλό όφελος

Πρωτοπορώντας στον ακαδημαϊκό χώρο της Κύπρου και της Ελλάδας, το ΑΠΚΥ και το ΜΠΣ «Επικοινωνία και νέα Δημοσιογραφία» εισάγει το καινοτόμο σχέδιο «Δεύτερη Κατεύθυνση, Δεύτερο Πτυχίο», εδώ δίνοντας στους φοιτητές την επιλογή, μετά την επιτυχή ολοκλήρωση των σπουδών τους στην πρώτη, να παρακολουθήσουν τις δύο θεματικές ενότητες και της δεύτερης κατεύθυνσης (το 50% του προγράμματος), αποκτώντας, έτσι, και δεύτερο πτυχίο. Παράλληλα με το δεύτερο πτυχίο, οι φοιτητές αποκτούν επιπρόσθετη εξειδίκευση και συγκριτικό πλεονέκτημα στην αγορά εργασίας.
Στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής του ΑΠΚΥ, το ΜΠΣ «Επικοινωνία και νέα Δημοσιογραφία» προσφέρει έκπτωση έως και 15% στα δίδακτρα και υποτροφίες.



On line και πιστοποιημένη εκπαίδευση στα social media


Επενδύοντας στη διά βίου μάθηση και αναγνωρίζοντας την επίδραση των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης και την τεράστια συμβολή τους στο εργασιακό περιβάλλον σήμερα, το ΜΠΣ «Επικοινωνία και νέα Δημοσιογραφία» προσφέρει σειρά πιστοποιημένων διαδικτυακών σεμιναρίων στα Social Media. Μέσα από τα σεμινάρια, οι επαγγελματίες εκπαιδεύονται σε αποτελεσματικές τεχνικές για τη χρήση των social media, με απώτερο στόχο την επιτυχημένη παρουσία τους στο ευρύ κοινό των χρηστών των social media.


Τα σεμινάρια έχουν διάρκεια πέντε εβδομάδες και γίνονται διαδικτυακά, στον ελεύθερο χρόνο του συμμετέχοντα. Το κόστος για την παρακολούθηση των σεμιναρίων κυμαίνεται στα 90-100 ευρώ, ενώ, με την επιτυχή ολοκλήρωση, παραχωρείται στους συμμετέχοντες Πιστοποιητικό Παρακολούθησης με τη σφραγίδα του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου και ένα ECTS.

Οι αιτήσεις για εγγραφή στα σεμινάρια ξεκίνησαν παράλληλα με τις αιτήσεις για εγγραφή στο ΜΠΣ και θα είναι ανοικτές καθόλη τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.ouc.ac.cy