X

ΝΔ: η Κυβέρνηση να «τελειώσει» την κατάληψη στο ΤΕΙ Αθηνών

Να μην επαναλάβει τα λάθη του Αριστείδη Μπαλτά, όπως αναφέρει, καλεί τον Νίκο Φίλη η αξιωματική αντιπολίτευση, που ζητά να λειτουργήσει άμεσα το ίδρυμα.

Ant1news

«Η συνεχιζόμενη κατάληψη του ΤΕΙ Αθήνας για δωδέκατη ημέρα από μια μειοψηφία δημιουργεί τεράστια προβλήματα στο ίδρυμα, που αδυνατεί να λειτουργήσει, εις βάρος πρωτίστως των φοιτητών μας», τονίζει σε ανακοίνωση του ο Υπεύθυνος Παιδείας της Νέας Δημοκρατίας.

Όπως σημειώνει αιχμηρά ο Θεόδωρος Φορτσάκης, στρέφοντας τα βέλη του προς τον Αρ. Μπαλτά, «ο νέος Υπουργός Παιδείας κύριος Νίκος Φίλης οφείλει να αποδοκιμάσει τις σχετικές ενέργειες και να δράσει αμέσως, ώστε, σε συνεργασία με τα άλλα εμπλεκόμενα Υπουργεία, να αποκατασταθεί τάχιστα η λειτουργία του ιδρύματος», συμπληρώνοντας ότι «η προκλητική αδιαφορία και ανοχή που επέδειξε ο απερχόμενος Υπουργός κύριος Αριστείδης Μπαλτάς σε τέτοια φαινόμενα δεν πρέπει να επαναληφθεί».  

Το πρωί η Αναπληρωτής Υπουργός Παιδείας, Σϊα Αναγνωστοπούλου, «πέταξε το μπαλάκι» για την λήξη της κατάληψης, που σχετίζεται με ικανοποίηση αιτημάτων για την φοίτηση του Νίκου Ρωμανού, στον Υπουργό Δικαιοσύνης, Νίκο Παρασκευόπουλο.