X

Μητροπολίτης Κορίνθου: Εύχομαι στον Τσίπρα να παραστεί στο σύμφωνο των παιδιών του

Η οργή, το πικρό παράπονο και η… ευχή του Μητροπολίτη Κορίνθου Διονύσιου στον πρωθυπουργό. Έντονες αντιδράσεις και σχόλια.

Ant1news

Το πικρό του παράπονο για τη στάση του πρωθυπουργού και τις δηλώσεις του κατά την ημέρα της ψήφισης του νομοσχεδίου για το σύμφωνο συμβίωσης εξέφρασε, στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του, ο Μητροπολίτης Κορίνθου Διονύσιος.

Ο ίδιος τόνισε ότι δεν είναι δυνατόν να ακούει κανείς ολόκληρο πρωθυπουργό να λέει «ζητώ συγγνώμη γιατί καθυστερήσαμε». Μάλιστα δεν δίστασε να του ευχηθεί να είναι παρών στα συμβόλαια των παιδιών του.

«Αν του έδινα ως ευχή και του έλεγα, να σε αξιώσει ο Θεός, αφού έφερες τόσο μεγάλη πρόοδο, να παραστείς και στα συμβόλαια των παιδιών σου. Τι θα μου έλεγε; Με ειρωνεύεσαι; Με κατηγορείς; Αυτό λοιπόν του λέω», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ο Μητροπολίτης Κορίνθου σημείωσε ότι θα πρέπει να υπάρχει σεβασμός σε ορισμένα παραδείγματα και να δίνουν όλοι το καλό παράδειγμα. Όμως δεν είναι αυτά καλά παραδείγματα», πρόσθεσε.

 «Δεν είμαστε όλοι ίδιοι αλλά είμαστε όλοι ίσοι. Ο λόγος αυτός απομακρύνει τον κόσμο.» δήλωσε ο βουλευτής του Ποταμιού Γιώργος Μαυρωτάς, σημειώνοντας ότι υπάρχουν και καλά παραδείγματα ιεραρχών χωρίς μισαλλοδοξία.