X

Πανελλήνιες 2016: Την Παρασκευή οι βαθμολογίες

Μέχρις τις 8 Ιουλίου η υποβολή του μηχανογραφικού. Στη δημοσιότητα τα στατιστικά στοιχεία των πανελλαδικών.

Ant1news

Της Άντας Τράκου 

Τέλος στην αγωνία για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων. Οι βαθμολογίες υποψηφίων των ΓΕΛ ,θα αναρτηθούν, σταδιακά από το πρωί της Παρασκευής, 17 Ιουνίου στα σχολεία της χώρας και στις 14.00 το μεσημέρι στην ιστοσελίδα του Υπουργείου, στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://results.it.minedu.gov.gr/

Την Τετάρτη, 22 Ιουνίου θα αναρτηθούν στα σχολεία και στην ιστοσελίδα του Υπουργείου,  οι βαθμολογίες των Πανελλαδικών Εξετάσεων των υποψηφίων των ΕΠΑΛ.

Από χθες Τετάρτη 15 Ιουνίου ξεκίνησαν οι διαδικασίες για την ηλεκτρονική υποβολή των Μηχανογραφικών για το 2016. Οι υποψήφιοι, θα πρέπει να φροντίσουν να αποκτήσουν προσωπικό κωδικό ασφαλείας, προκειμένου να μπορέσουν να υποβάλουν το μηχανογραφικό τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση  του υπουργείου Παιδείας έως την Παρασκευή  8 Ιουλίου.

«Ο πρώτος μεγάλος στόχος του Υπουργείου Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων για το 2016 επιτεύχθηκε. Οι εξετάσεις είχαν απόλυτη επιτυχία και ήταν από τις πιο δύσκολες και απαιτητικές εξετάσεις των τελευταίων ετών. Στη στοχοποίηση και στις πρωτοφανείς επιθέσεις που δέχεται το Υπουργείο Παιδείας, απαντάμε με έργο. Θα επιτευχθεί και ο δεύτερος στόχος που είναι το άνοιγμα των σχολείων το Σεπτέμβριο, ένα στοίχημα 30ετίας»  τόνισε ο Υπουργός Παιδείας κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου, για την δημοσιοποίηση των στατιστικών στοιχείων των πανελλαδικών εξετάσεων.