X

Φανέλα με το όνομα... “Ιερώνυμος” (φωτο)

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος έγινε αποδέκτης ενός πρωτότυπου δώρου από την ομάδα καλαθοσφαίρισης των εργαζομένων της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Ant1news

Την πρώτη επίσημη επίσκεψη της ομάδας καλαθοσφαίρισης των εργαζομένων της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, δέχθηκε σήμερα ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, ο οποίος μάλιστα έγινε αποδέκτης μιας ευχάριστης έκπληξης - μιας φανέλας της ομάδας με το όνομά του, τοποθετημένης σε κορνίζα.

Επιπλέον, του προσέφεραν πρόσκληση για να παρακολουθήσει το χριστουγεννιάτικο τουρνουά φιλανθρωπικού χαρακτήρα, στο οποίο θα συμμετέχει η ομάδα της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, καθώς και η ομάδα των Ελλήνων βουλευτών, των υπαλλήλων της Βουλής και της μεικτής ομάδας του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Αθηνών (ΕΚΑ). Ο αγώνας της ομάδας της Αρχιεπισκοπής θα διεξαχθεί το Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου, στις 17:00, στο Μετς. Σκοπός αυτής της πρωτοβουλίας, είναι η συλλογή παιχνιδιών και τροφίμων για το «Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας», καθώς και η προώθηση της εκστρατείας «Το Ροζ Φύλλο Αγώνα της Ζωής» για τους καρκινοπαθείς συνανθρώπους μας.

 

Ο προκαθήμενος της Εκκλησίας της Ελλάδος, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για το απρόσμενο δώρο και την ικανοποίησή του για την πρωτοβουλία της διοργάνωσης του φιλανθρωπικού αγώνα καλαθοσφαίρισης.

 

Επιπρόσθετα, ο κ. Ιερώνυμος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τα μέλη της ομάδας για τη συμμετοχή τους στο ετήσιο πρωτάθλημα καλαθοσφαίρισης εργαζομένων που διοργανώνει η ΕΚΑ, και για τη συμβολή τους στη προβολή της θετικής στάσης της Εκκλησίας απέναντι στον αθλητισμό, και σε κάθε προσπάθεια διάδοσης του φίλαλθου πνεύματος και του «ευ αγωνίζεσθαι». Συμπλήρωσε δε, ότι ο αθλητής ασκείται στην υπομονή, την εργατικότητα, την αφοσίωση στο στόχο, την τόλμη, την αυτοκυριαρχία και την ταπεινοφροσύνη. Τέλος, ευχήθηκε σε όλους καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα.

Πηγή φωτογραφιών από το orthodoxia.info