X

Χριστός Ανέστη!

Αληθώς Ανέστη!

Ant1news

Καμία λέξη από όλες τις γλώσσες των ανθρώπων δεν μπορεί να εκφράσει την ουσιαστική ευτυχία από τη λέξη Ανάσταση.Η θρησκεία μας είναι η μοναδική θρησκεία στην οποία υπάρχει Ανάσταση, άρα κι ελπίδα για σωτηρία.Εκεί συμπυκνώνεται κι η ουσία του Θείου Δράματος των ημερών που πέρασαν. Οσα πάθη και δεινά να ζούμε υπάρχει ελπίδα αρκεί να πιστεύουμε! 

Δεν θα μπορούσε η σημερινή μέρα η Λαμπρή να μην είναι αφιερωμένη στην Ανάσταση του Θεανθρώπου Ιησού Χριστού μας! 

Δεν θέλω να σας κουράσω με πολλά λόγια γιατί είναι μέρα χαράς,γιορτή της Χριστιανοσύνης,μια μέρα για να ζήσουμε όμορφες παραδοσιακές στιγμές με την οικογένεια και τους αγαπημένους μας φίλους κι όχι για να είμαστε όπως κάθε μέρα σχεδόν μπροστά από τον ηλεκτρονικό υπολογιστή. 

Οι περισσότεροι ήδη έχετε βάλει μπροστά τις σούβλες ή ετοιμάζετε τον οβελία για το φούρνο,ανάλογα με τα έθιμα της κάθε περιοχής. 

Θα σας μεταφέρω μερικά ωραία στιχάκια που διάβασα για ευχές μέσα από την καρδιά μου σε εσάς και την οικογένεια σας: 

Το Θείο Φως της Ανάστασης να έχεις για συντροφιά σου Κι Αγγελοι να είναι δίπλα σου σε όλα τα βήματα σου 

Πασχαλινές ευχές δέξου από την καρδιά βγαλμένες Όλες οι μέρες της ζωής να'ναι αναστημένες 

Της Ανάστασης το φως να λάμψει στην καρδιά σου και των αγγέλων τα φτερά να γίνουνε δικά σου. 

Έβαψα κόκκινα αυγά στο χρώμα των χειλιών σου, λαμπάδα πήρα θαλασσιά στο χρώμα των ματιών σου και εύχομαι την Ανάσταση μαζί να ορκιστούμε για πάντα να’μαστε μαζί ποτέ μη χωριστούμε. 

Καλό Πάσχα εύχομαι σε όλους!Να έχετε την υγεία σας και τους αγαπημένους σας ανθρώπους κοντά σας! 

ΥΓ: Τη λαμπάδα της Ανάστασης να την κρατήσετε, σύμφωνα με τη συμβουλή της συγχωρεμένης πολυαγαπημένης μου γιαγιούλας της Βέτας, σε κάθε δύσκολη στιγμή-εξετάσεις για το σχολείο/πανεπιστήμιο-αρρώστιες-φασαρίες,καβγάδες-κρίσιμη επαγγελματική μέρα κλπ, να την ανάβετε για καλό.Βοηθάει να ξεπεραστούν όλες οι δυσκολίες.