X

Η πιο ρομαντική στιγμή των Παραολυμπιακών Αγώνων (φωτο)

Μπορεί οι Παραολυμπιακοί Αγώνες να τελείωσαν, όμως άφησαν πίσω τους συγκινητικές ιστορίες και στιγμές...

Ant1news



Ένα ζευγάρι Καναδών αθλητών χάρισε την πιο ρομαντική στιγμή στο κοινό με το φιλί τους, στους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο, οι οποίοι ολοκληρώθηκαν με μια εντυπωσιακή τελετή τα ξημερώματα της Δευτέρας. 

Ο Adam Lancia και η  Jamey Jewells αγωνίζονται στις ομάδες μπάσκετ με αμαξίδιο της χώρας τους, και η αθλήτρια κατέκτησε την πέμπτη θέση στους Αγώνες με τις συμπαίκτριές της, αφού νίκησαν την Κίνα με 63-52.

Ο Adam έσπευσε να συγχαρεί την κοπέλα του, σε μια «ιδιωτική στιγμή εορτασμού», όπως ανέφερε η εφημερίδα «Toronto Star».

Η Jamey είχε τροχαίο ατύχημα σε ηλικία 14 ετών, με συνέπεια να σπάσει πλευρά και σπονδύλους, και να περάσει δύο χρόνια στο νοσοκομείο. Ο φυσιοθεραπευτής της, της πρότεινε να ασχοληθεί με τον αθλητισμό, και συγκεκριμένα με το μπάσκετ με αμαξίδιο, προκειμένου να ξεπεράσει πιο εύκολα το πρόβλημά της. 

 

Από την άλλη, ο Adam γεννήθηκε χωρίς πόδια κι έβαλε προσθετικά μέλη σε ηλικία ενός έτους. Στα παιδικά του χρόνια ασχολήθηκε με το ποδόσφαιρο και το μπέιζμπολ, όμως, στα 9 του αγάπησε κι αυτός την το μπάσκετ.

Το αγαπημένο τους άθλημα τους έφερε κοντά, παντρεύτηκαν και χάρισαν την πιο ρομαντική στιγμή των Παραολυμπιακών Αγώνων στο Ρίο της Βραζιλίας.