X

Αποθέωση για τον “χρυσό” Μανώλη Στεφανουδάκη στην Κρήτη (φωτο)

Πλημμύρισε με κόσμο το αεροδρόμιο του Ηρακλείου, για την υποδοχή του 'χρυσού' παραολυμπιονίκη.

Ant1news

Την αποθέωση γνώρισε το βράδυ της Τρίτης ο χρυσός παραολυμπιονίκης Μανώλης Στεφανουδάκης στο αεροδρόμιο Ηράκλειου Κρήτης.

Ο αερολιμένας πλημμύρισε από "άρωμα" παραολυμπιάδας, καθώς λίγο πριν τις 9 το βράδυ έφτασε η Κρητική αποστολή στο Ηράκλειο με τον χρυσό Παραολυμπιονίκη του ακοντισμού Μανώλη Στεφανουδάκη και την ομάδα της ποδηλασίας, με τις Αργυρώ Μηλάκη, Αδαμαντία Χαλκιαδάκη, Κώστα Τρουλινό.

Η αίθουσα αφίξεων είχε πλημμυρίσει από κόσμο που είχαν σπεύσει να υποδεχτούν με τιμές τον πρωταθλητή Μανώλη Στεφανουδάκης και με τη Μεσαρά να δίνει βροντερό "παρών" στην τελετή, σύμφωνα με το neakriti.gr.

Ξεχωριστή ήταν η στιγμή που η μικρή του κόρη Γεωργία, αντίκρισε τον πατέρα της και χρυσό παραολυμπιονίκη στο ακόντιο, στην αίθουσα παραλαβής αποσκευών.

 

Με το που αντίκρισαν τον Μανώλη Στεφανουδάκη, άνθρωποι δικοί του τον σήκωσαν ψηλά, ενώ τα χειροκροτήματα ήταν ασταμάτητα και οι επευφημίες έδωσαν μια εορταστική και πανηγυρική ατμόσφαιρα από όπου δεν έλειψαν τα κεράσματα με τις ρακές και τα παραδοσιακά εδέσματα της Κρήτης, καθώς και οι χοροί από τους νέους που είχαν ντυθεί με παραδοσιακές στολές.