X

Οι επτά άξονες τους προγράμματος του Νικήτα Κακλαμάνη

Τους βασικούς άξονες του προγράμματος της παράταξής του, «Αθήνα, Πόλη της Ζωής μας», παρουσίασε την Πέμπτη ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων, Νικήτας Κακλαμάνης.

Ant1news

Η δημιουργία ενός νέου εναλλακτικού αεροδρομίου χαμηλού κόστους, ο επαναπατρισμός του συνόλου των πολιτιστικών θησαυρών μας, η αναβίωση πολιτιστικών θεσμών, μοναδικών στον παγκόσμιο χάρτη, η ολοκλήρωση της έμπνευσης του Μεγάλου Περίπατου της Αθήνας, αλλά και η παροχή κινήτρων επανακατοίκησης προς νέους υποψήφιους κατοίκους και καταστηματάρχες, είναι ορισμένες από τις κινήσεις που περιέχονται στο πρόγραμμα της παράταξης «Αθήνα, Πόλη της Ζωής μας», με την οποία κατέρχεται στις δημοτικές εκλογές ο Νικήτας Κακλαμάνης.

Στους επτά άξονες του προγράμματος περιλαμβάνονται ακόμη η καθιέρωση τελών διέλευσης προς τις επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας  και η ίδρυση Ταμείου Αθηναϊκής Επανεκκίνησης με οργανωμένες παροχές ανταπόδοσης προς τους πολίτες.

Σύμφωνα με τον κ. Κακλαμάνη, όλα αυτά τα βήματα μαζί «περπατούν» στο σίγουρο δρόμο της ευημερίας και δημιουργούν μια νέα ταυτότητα για την πόλη που αναλύεται στα «5Α - Ασφάλεια, Αλληλεγγύη, Ανάπτυξη, Αξιοπιστία, Ανεξαρτησία».