X

Το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» για το Δήμο Πειραιά

Το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» παρουσίασε σήμερα η υποψήφια του ΚΚΕ για το Δήμο Πειραιά, Ελπίδα Παντελάκη.

Ant1news



Κατά την παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Λαϊκής Συσπείρωσης, με την οποία διεκδικεί τη δημαρχία στον Πειραιά, η Ελπίδα Παντελάκη έκανε λόγο για ένα διαφορετικό ψηφοδέλτιο, σημειώνοντας ότι «είναι το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ που εκφράζει ένα άλλο όραμα για την Ελληνική κοινωνία».

«Ένα όραμα που βασίζεται στην επιστημονικά αποδεδειγμένη αναγκαιότητα αλλά και επικαιρότητα ενός άλλου δρόμου ανάπτυξης, που τα μέσα παραγωγής θα ανήκουν στους εργαζόμενους, η παραγωγή και η κατανομή θα σχεδιάζεται με βάση τις δικές τους ανάγκες και όχι τα κέρδη των επιχειρηματιών και τα κλειδιά της οικονομίας και της εξουσίας θα βρίσκονται στον έλεγχο και την ιδιοκτησία των παραγωγών του πλούτου», πρόσθεσε μεταξύ η κ. Παντελάκη.

Στην παρουσίαση βρέθηκε επίσης ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής με το ΚΚΕ, Θανάσης Παφίλης, ο οποίος απηύθυνε «κάλεσμα συμπόρευσης, συστράτευσης στήριξης του ΚΚΕ στην εργατική τάξη του Πειραιά». Τόσο ο κ. Παφίλης όσο και η κα. Παντελάκη εξαπέλυσαν σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση, αλλά και στα κόμματα της αντιπολίτευσης.

Αναλυτικά το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης: