X

Με Μητρόπουλο και Σιγάλα «κατεβαίνει» στον Πειραιά ο Βασίλης Μιχαλολιάκος

«Ο Πειραιάς δεν ανήκει, μόνον, στους Ολυμπιακούς αλλά σε όλους», διαμηνύει ο Βασίλης Μιχαλολιάκος.

Ant1news


Με προβεβλημένα πρόσωπα από το χώρο του αθλητισμού «κατεβαίνει» στον εκλογικό στίβο του Πειραιά ο νυν και υποψήφιος δήμαρχος του πρώτου λιμανιού της χώρας, Βασίλης Μιχαλολιάκος, προκειμένου να αντιμετωπίσει "στα ίσια" την υποψηφιότητα του Γιάννη Μώραλη.

Στο συνδυασμό «Μας Ενώνει ο Πειραιάς», που παρουσίασε ο κ. Μιχαλολιάκος, σε μεγάλη εκδήλωση στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, περιλαμβάνονται , μεταξύ άλλων, οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Τάσος Μητρόπουλος και Χρήστος Αρβανίτης, ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας και νυν δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Σιγάλας, ο ολυμπιονίκης της ιστιοπλοΐας Γιάννης Μιτάκης και η Γεωργία Δημάκου αθλήτρια κωπηλασίας με σημαντικές διακρίσεις εκτός Ελλάδος.

«Οι εκλογές δεν είναι μια διαδικασία εμπόλεμη, αλλά γιορτή της δημοκρατίας», τόνισε στην ομιλία του ο δήμαρχος Πειραιά, προσθέτοντας ότι μοναδικός του αντίπαλος, είναι η ηττοπάθεια και τα προβλήματα του Πειραιά. Κατά τον κ. Μιχαλολιάκο η δημοτική αρχή πέτυχε σε συνθήκες εθνικής χρεοκοπίας και με τη συμμαχία των εργαζομένων, να μειώσει το χρέος του δήμου, να πληρώνονται όλοι οι εργαζόμενοι στην ώρα τους και να απαλλάξει την πόλη από τα σκουπίδια.

«Ανατρέψαμε, όπως λένε οι ναυτικοί, τη ρότα που οδηγούσε στην ξέρα. Χαράξαμε τη νέα ρότα του Πειραιά που τη διασχίσουμε όλοι μαζί από την πρώτη ημέρα χωρίς κομματικά λάβαρα, χωρίς μικρά και μεγάλα συμφέροντα, χωρίς παρωπίδες» υπογράμμισε ο Βασίλης Μιχαλολιάκος.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο βουλευτής της Ν.∆. στην Α' Πειραιά Κώστας Κατσαφάδος, η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά Βαρβάρα Ανεμοδουρά, ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Πειραιά Κώστας Κούβαρης, ο διοικητής του νοσοκομείου Μεταξά Νίκος Βλαχάκος η διοικήτρια του νοσοκομείου Αττικόν Λίτσα Γιαννακάκου, ο Α΄ Αντιπρόεδρος του ΕΒΕΠ Δημήτρης Μαθιός, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά Νίκος Μανεσιώτης, ο υποψήφιος δήμαρχος Κορυδαλλού Γιάννης Διάκος, ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Κυριάκος Καλογεράκος, ο πρόεδρος του ΝΑΤ Γεώργιος Ν. Θεοτοκάς, ο δήμαρχος Κυθήρων Θοδωρής Κουκούλης, πρόεδροι σωματείων εργαζομένων του Δήμου Πειραιά και άλλοι.