X

Ρένα Δούρου: Ιστορική μέρα για την Αττική

Για ιστορική μέρα για την Αττική έκανε λόγο η Ρένα Δούρου, η οποία ευχαρίστησε όσους την ψήφισαν και ζήτησε από όσους δεν το έκαναν σήμερα, να συστρατευθούν μαζί της την επόμενη Κυριακή.

Ant1news

Η υποψήφια περιφερειάρχης με τον ΣΥΡΙΖΑ Ρένα Δούρου, βρέθηκε στο εκλογικό της περίπτερο λίγο πριν τις 11 το βράδυ από όπου και μίλησε από καρδιάς, όπως χαρακτηριστικά είπε.

Είναι ευρέως γνωστό ότι για τούτες τις ώρες τα επιτελεία των σχηματισμών είχαν ετοιμάσει δελτία ήττας και δελτία νίκης. Εγώ δε θα τα διαβάσω. θα μιλήσω από καρδιάς. Όπως από καρδιάς αγωνιστήκαμε τόσους μήνες που έγινε κατανοητό από χιλιάδες συμπατριώτες. Θέλω να τους πω ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί συνέπραξαν σε μια σπουδαία μάχη. Μια μάχη που δόθηκε κόντρα σε συμφέροντα και προβλέψεις. Που δόθηκε με προτάσεις και πρόγραμμα. Ευχαριστώ όλους όσους ήρθαν δίπλα μας και μας έδωσαν δύναμη.

Για να πάρουμε τις ζωές στα χέρια μας. Αν τις πάρουμε στην Αττική θα τις πάρουμε σε όλη την πατρίδα. Θέλω να απευθυνθώ σε όλους εκείνους που βρεθήκανε με διαφορετικά ψηφοδέλτια στην κάλπη. Να τους καλέσω να συστρατευθούν μαζί μας. Να μην εξαπατηθούν από τους κυβερνητικούς στα κανάλια που καλούν τον κόσμο να ψηφίσουν τον απερχόμενο περιφερειάρχη. Όλοι μαζί θα αποκτήσουμε τη δύναμη που έχει ανάγκη η Αττική».