X

Σπηλιωτόπουλος: «Η διάσπαση υπεύθυνη για το αποτέλεσμα»

Στη «μη συναίνεση της παράταξης», στη «διάσπαση στο εσωτερικό μας», όπως χαρακτηριστικά είπε, απέδωσε το αποτέλεσμα ο υποψήφιος για τον δήμο της Αθήνας, Αρης Σπηλιωτόπουλος.

Ant1news

Ο κ. Σπηλιωτόπουλος που επισκέφθηκε το εκλογικό κέντρο στο Σύνταγμα, δεν παρέλειψε να διατυπώσει την εκτίμηση πως αν η παράταξη κατήρχετο ενωμένη στις εκλογές για τον δήμο, σήμερα (η παράταξη) θα ήταν νικητής με σοβαρές πιθανότητες να επικρατήσει τελικά. 

Αυτός ο ωραίος αγώνας που κάναμε θα συνεχιστεί με την ίδια ένταση, μέσα από τη θέση που θα κατέχουμε στο δημοτικό συμβούλιο, ανέφερε.

Αμέσως μετά τη δήλωσή του στα ΜΜΕ ο κ. Σπηλιωτόπουλος κατευθύνθηκε στο εκλογικό κέντρο του κ. Καμίνη, το οποίο βρίσκεται ακριβώς απέναντι, τον οποίο συνεχάρη για το αποτέλεσμα της σημερινής ψηφοφορίας και του ευχήθηκε "καλή επιτυχία".

Συγχαρητήρια Σπηλιωτόπουλου στον Καμίνη

 

Σε μια κίνηση πολιτικής αβροφροσύνης, με προφανή πολιτικό συμβολισμό ο κ. Σπηλιωτόπουλος μετέβη στο εκλογικό κέντρο του κ. Καμίνη για να τον συγχαρεί για την εκλογική επίδοσή του και την «πρόκρισή» του στον δεύτερο γύρο.

«Καλό αποτέλεσμα, με τη νίκη», είπε ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο δήμαρχο Αθηναίων και του ευχήθηκε να επικρατήσει στο δεύτερο γύρο των εκλογών του αντιπάλου του και υποψηφίου του ΣΥΡΙΖΑ Γαβριήλ Σακελλαρίδη.

«Προσβλέπω σε μια καλή συνεργασία», απάντησε από την πλευρά του ο Γιώργος Καμίνης απευθυνόμενος στον Άρη Σπηλιωτόπουλου.