X

Γλέζος: ΝΔ και ΠΑΣΟΚ υπέστησαν συντριπτική ήττα

«Εδώ και καιρό η κυβέρνηση έχει χάσει τη δεδηλωμένη», τόνισε ο Μανώλης Γλέζος μιλώντας στο Πρωινό ΑΝΤ1.

Ant1news

Τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών ανέδειξαν τρία σημαντικά θέματα, όπως είπε ο Μανώλης Γλέζος στο Πρωινό ΑΝΤ1.   

Το πρώτο από αυτά σύμφωνα με τον Μανώλη Γλέζο είναι ότι οι Σκουριές ο Δήμος Αριστοτέλη ανέδειξε τον υποψήφιο που αντιτάσσεται στο ξεπούλημα της ελληνικής γης. Ο Μανώλης Γλέζος χαρακτήρισε τη νίκη αυτή σημαντική νίκη, που κανείς δεν μπορεί να την αγνοήσει.

Το δεύτερο σημαντικό θέμα σύμφωνα με τον υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, στο Δήμο Θεσσαλονίκης, όπως είπε, «κλήθηκαν οι δημότες να ψηφίσουν και με μια συντριπτική πλειοψηφία είπαν όχι στο ξεπούλημα του νερού».

Το τρίτο σημαντικό θέμα όπως είπε ο Μανώλης Γλέζος είναι ότι λεγιναν αυτοδιοικητικές εκλογές και άνοιξαν τα θεμέλια για να οικοδομήσουμε ένα καλύτερο αύριο για τον λαό.

Δόλιο χαρακτήρισε το θέμα που θέτουν, όπως είπε, να συγκρίνουν τα ποσοστά των εθνικών εκλογών με τα ποσοστά των περιφερειακών εκλογών και τόνισε ότι με αυτόν τον τρόπο γίνεται «προσπάθεια αποφυγής της πραγματικότητας»

«Σημαντικό είναι το γεγονός ότι πρωταρχικό ρόλο έπαιξε το περιεχόμενο των αυτοδιοικητικών εκλογών. Αυτό το περιεχόμενο προτάθηκε με δημοκρατικές διαδικασίες και το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό», υπογράμμισε ο Μανώλης Γλέζος.

Παράλληλα, τόνισε ότι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ υπέστησαν συντριπτική ήττα και ότι «αυτή τη στιγμή ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι πολιτικό κόμμα, είναι η πολιτική συνείδηση του ελληνικού λαού». «Εδώ και καιρό η κυβέρνηση έχει χάσει τη δεδηλωμένη», τόνισε ο Μανώλης Γλέζος.