X

Μιχαλολιάκος: «Θέλω να το τελειώσω εδώ»

Για το συμβάν που κατήγγειλε την Κυριακή μίλησε ο Βασίλης Μιχαλολιάκος στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, αναφέροντας ότι «θέλει να τελειώσει το θέμα εδώ».

Ant1news



Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τη Ρίτσα Μπιζόγλη, ο απερχόμενος και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά, Βασίλης Μιχαλολιάκος, ο οποίος θα αναμετρηθεί με τον Γιάννη Μώραλη στον β΄ γύρο, αναφέρθηκε στα όσα υποστήριξε, ότι παρεμποδίστηκε να μπει σε εκλογικό κέντρο την Κυριακή, στέλνοντας το μήνυμα ότι δεν θέλει να δώσει συνέχεια στο θέμα και πως επιθυμεί να συμβάλει ώστε να επικρατήσει ήρεμο κλίμα την προσεχή Κυριακή.

Ερωτηθείς για τη διάψευση των όσων είπε από τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο του συνδυασμού του, Παναγιώτη Κάσση, σημείωσε ότι «ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων λέει. Αυτόπτες μάρτυρες ήταν εκατοντάδες άνθρωποι και πρέπει να σας πω για να το κλείσω εδώ, γιατί ο εκλογικός αγώνας είναι γιορτή της δημοκρατίας, την ώρα που εγώ παρεμποδιζόμουν να μπω στο εκλογικό κέντρο, ο Θοδωρής Δρίτσας, ο επικεφαλής του άλλου συνδυασμού, είχε ανοιχτή τηλεφωνική επικοινωνία- με ενημέρωσε εκ των υστέρων - με τον ταξίαρχο, τον Διευθυντή της αστυνομίας, που κατήγγειλε το συγκεκριμένο γεγονός. Τελεία και παύλα».

«Ο κ. Δρίτσας είχε ενημέρωση από τους δικούς του υποψηφίους, οι οποίοι είχαν υποστεί επίσης προπηλακισμό», διευκρίνισε και έκανε λόγο «μαυρομπουφανάτους, που εμπόδιζαν την είσοδο, κραύγαζαν, αποδοκίμαζαν, απωθούσαν».

«Τελεία και παύλα όμως. Σήμερα υπάρχει ηρεμία, υπάρχει παρέμβαση των θεσμικών παραγόντων λειτουργίας της δημοκρατίας και σε αυτό θα μείνω. Οι εκλογές για μένα είναι γιορτή της Δημοκρατίας», συμπλήρωσε και ενόψει της κάλπης της επόμενης Κυριακής, υπογράμμισε ότι θέλει να συμβάλλει «στο ήρεμο κλίμα». «Θέλω να το τελειώσω εδώ. Την Κυριακή έχουμε εκλογές και θέλω να ελπίζω ότι θα διεξαχθούν στα επόμενα 24ωρα σε ήρεμο κλίμα» και πως θα μπορούμε «να επικοινωνήσουμε ανεμπόδιστα με τους πολίτες».