X

Νέο επεισόδιο στην κόντρα Μιχαλολιάκου-Μώραλη

Κορυφώνεται η αντιπαράθεση μεταξύ των δύο διεκδικητών του Δήμου Πειραιά, Βασίλη Μιχαλολιάκου και Γιάννη Μώραλη.

Ant1news

Λίγες μέρες πριν το δεύτερο «ημίχρονο» των δημοτικών εκλογών οι δύο «μονομάχοι» Βασίλης Μιχαλολιάκος και Γιάννης Μώραλης, συνεχίζουν την αντιπαράθεση για τον δήμο Πειραιά. 

Καλεσμένοι αμφότεροι στο Πρωινό ΑΝΤ1, διατύπωσαν τις θέσεις τους και τα σχέδιά τους για την επόμενη μέρα στον Πειραιά, ενώ αναφέρθηκαν και στην έντονη κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ τους. 

«Δε θα συμπράξω στη δημιουργία πολεμικού κλίματος», τόνισε ο Βασίλης Μιχαλολιάκος χαρακτηρίζοντας τις εκλογέςως την κορύφωση της Δημοκρατίας.

Με αφορμή τις καταγγελίες περί εξαναγκασμού πολιτών να ψηφίσουν τον αντίπαλό του, Γιάννη Μώραλη, ο Βασίλης Μιχαλολιάκος έκανε έκκληση «να αφήσουμε απερίσπαστους τους πολίτες να εκτελέσουν το δικαίωμά τους» και ξεκαθάρισε ότι «είμαι έτοιμος να δεχθώ την οποιαδήποτε ετυμηγορία».

Ο νυν δήμαρχος, κάλεσε τον Γιάννη Μώραλη σε διάλογο και πρόσθεσε ότι η άρνησή του δεν εκπέμπει δημοκρατία, ενώ χαρακτήρισε αποτυχημένο τον αντίπαλό του και τόνισε ότι χρησιμοποιείται από επιχειρηματικά συμφέροντα για να τον κάνουν δήμαρχο και να έχουν εκείνοι την εξουσία. 

Στις κατηγορίες του Βασίλη Μιχαλολιάκου απάντησε μέσα από την ίδια εκπομπή ο Γιάννης Μώραλης, ξεκαθαρίζοντας ότι ο ίδιος θέλει «ισχυρούς ανθρώπους δίπλα μου. Να έχουν ένα βάρος και ένα κύρος για να κάνουμε την ανατροπή στον Πειραιά».

«Ο Βασίλης Μιχαλολιάκος μειώνει εμένα για να αποκομίσει οφέλη. Οι πολίτες θέλουν έναν άνθρωπο να τους κοιτάει στα μάτια και να είναι ειλικρινής», τόνισε ο Γιάννης Μώραλης και έκανε άνοιγμα στους ψηφοφόρους του κ. Δρίτσα να ολοκληρώσουν τη μεγάλη ανατροπή. 

Πάντως ξεκαθάρισε ότι θα συγκρουστεί με όποιον χρειαστεί για τον Πειραιά.