X

Μώραλης: Έχουμε πολλή δουλειά και δύσκολο έργο

Μήνυμα για δουλειά έστειλε στις πρώτες του δηλώσεις ο νέος Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης.

Ant1news



«Έχουμε πολλή δουλειά και δύσκολο έργο», δήλωσε το βράδυ της Κυριακής ο Γιάννης Μώραλης, σχολιάζοντας τη νίκη του στον Δήμο Πειραιά απέναντι στον απερχόμενο Δήμαρχο, Βασίλη Μιχαλολιάκο, που παραδέχθηκε την ήττα του.

Ο κ. Μώραλης που αναλαμβάνει την ηγεσία στον Δήμο με το μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας, ευχαρίστησε τους δημότες που τον εμπιστεύτηκαν, τους συνεργάτες του και την οικογένειά του για τη νίκη του. «Ευχαριστώ όλους για τον αγώνα που δώσαμε τις τελευταίες ημέρες», υπογράμμισε και πρόσθεσε ότι «έχουμε αστείρευτες δυνάμεις και θα πετύχουμε».

Δηλώσεις για τα αποτελέσματα του β΄ γύρου των δημοτικών εκλογών έκανε επίσης ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, που είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» του Γιάννη Μώραλη.

Η selfie του Γιάννη Μώραλη

Μετά τις ευχαριστίες στον κόσμο που τον ψήφισε αλλά και την οικογένειά του, ο νέος Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, απαθανάτισε τη στιγμή της επιτυχίας και τη μοιράστηκε με τους φίλους του στο Twitter. Ο Γιάννης Μώραλης πόζαρε με την σύζυγό του και το επιτελείο του.