X

Μπουτάρης: Να κάνουμε τη Θεσσαλονίκη πόλη των ονείρων μας

Τη μείωση της ανεργίας έθεσε ως πρωταρχικό στόχο της νέας θητείας του στον Δήμο Θεσσαλονίκης, ο Γιάννης Μπουτάρης.

Ant1news



Ανακοινώνοντας τη νίκη του στον β΄ γύρο των δημοτικών εκλογών στη Θεσσαλονίκη, ο Γιάννης Μπουτάρης, ανεβασμένος σε μία καρέκλα, απευθύνθηκε στους πολίτες της πόλης και έδωσε το στίγμα του σχεδίου του ενόψει της επόμενης πενταετίας.

«Σήμερα η Θεσσαλονίκη έβγαλε δήμαρχο, δεν τον έβγαλαν ούτε τα κόμματα ούτε κάποιες ομάδες συμφερόντων. Η πόλη επιμένει συνειδητά στην επιλογή του 2010 και μας έδωσε τη δυνατότητα και την εντολή για τα επόμενα πέντε χρόνια, να κάνουμε πράξη όλα όσα πρέπει για να κάνουμε τη Θεσσαλονίκη πόλη των ονείρων μας», υπογράμμισε ο κ. Μπουτάρης.

«Πρωταρχικό μέλημά μου είναι να πάψει η Θεσσαλονίκη να είναι πρωτεύουσα της ανεργίας», πρόσθεσε ο Γιάννης Μπουτάρης και ανέφερε ότι ο αντίπαλός του στον β΄ γύρο, ο Σταύρος καλαφάτης, τον πήρε τηλέφωνο και του έδωσε συγχαρητήρια για τη νίκη του.

Η αντίδραση του Σταύρου Καλαφάτη

 Τους υποψηφίους συμβούλους με την κίνησή του, τους συνεργάτες του και τους Θεσσαλονικείς, που «πίστεψαν» στον συνδυασμό του «Θεσσαλονίκη Εντάξει» ευχαρίστησε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Σταύρος Καλαφάτης, ενώ νωρίτερα επικοινώνησε με τον Γιάννη Μπουτάρη και τον συνεχάρη για την επανεκλογή του.


Ο κ. Καλαφάτης τόνισε ότι η κίνηση «Εντάξει», στο διάστημα της προεκλογικής περιόδου «άγγιξε και έπεισε ένα σημαντικό ποσοστό Θεσσαλονικέων στον ελάχιστο χρόνο που είχε στη διάθεσή της».

«Έδωσα κατ' ιδίαν τα συγχαρητήριά μου στον Γιάννη Μπουτάρη για την επανεκλογή του. Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τους Θεσσαλονικείς που με άκουσαν και με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους. Τους βεβαιώνω, ότι κι εγώ θα τιμήσω από την πλευρά μου την αποστολή που μου ανέθεσαν, στο Δημοτικό Συμβούλιο» σημείωσε και πρόσθεσε: «Το ταξίδι συνεχίζεται, ο προορισμός παραμένει ο ίδιος. Μια Θεσσαλονίκη, "εντάξει" σε όλα».

Το πάρτι του Γιάννη Μπουτάρη

Στο εκλογικό κέντρο του Γιάννη Μπουτάρη στήθηκε πάρτι για να γιορτάσουν τη νίκη και ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης τα έδωσε όλα χορεύοντας με την σύντροφό του.