X

Καμίνης: Οι πολίτες της Αθήνας έβαλαν την πόλη πάνω από την πόλωση

Ο Γιώργος Καμίνης ευχαρίστησε όλους για την εμπιστοσύνη που του έδειξαν. Με ένα τηλεφώνημα παραδέχτηκε την ήττα του ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης.

Ant1news

Όπως είπε ο κ. Καμίνης με το σημερινό αποτέλεσμα είναι ακόμα πιο αισιόδοξος για το μέλλον της πόλης, ενώ τόνισε ότι οι πολίτες ψήφισαν για την Αθήνα.

Παράλληλα, ευχαρίστησε όλους τους πολίτες της Αθήνας γιατί έβαλαν, όπως είπε, την πόλη πάνω από την πόλωση. 

Ο Γιώργος Καμίνης αναφέρθηκε και στον αντίπαλό του Γαβριήλ Σακελλαρίδη. «Χάρηκα γιατί στην αντιπαράθεση αυτή γνώρισα έναν νέο άνθρωπο, τον οποίο καλωσορίζω στο Δημοτικό Συμβούλιο» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καμίνης. 

Παράλληλα, ο κ. Καμίνης εμφανίστηκε σίγουρος ότι τόσο με τον κ. Σακελλαρίδη, όσο και με τα υπόλοιπα κόμμα θα έχουν μια αποδοτική συνεργασία. 



Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης, από την πλευρά του, συνεχάρη σον Γιώργο Καμίνη για τη νίκη του στο Δήμο της Αθήνας. Στη συνέχεια μίλησε για τον αγώνα που έδωσε ο συνδυασμός τους στις εκλογές. 

«Δώσαμε έναν αγώνα με πάθος και έμπνευση χωρίς να κάνουμε εκπτώσεις στις αξίες μας», είπε χαρακτηριστικά και στη συνέχεια ευχαρίστησε τους ανθρώπους της «Ανοιχτής Πόλης» που δούλεψαν επί μήνες. «Τα επόμενα πέντε χρόνια θα συνεχίζουμε να δίνουμε τον αγώνα για μια Αθήνα της Δημοκρατίας και της αλληλεγγύης», είπε τέλος ο κ. Σακελλαρίδης.

Τον επανεκλεγέντα δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη συνεχάρη και τηλεφωνικώς, ο συνυποψήφιός του Γαβριήλ Σακελλαρίδης: «Τα επόμενα πέντε χρόνια θα δώσω από τη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης τη μάχη για να γίνει καλύτερη η Αθήνα», ανέφερε στον κ. Καμίνη, ο κ. Σακελλαρίδης.