X

Δούρου: Από αύριο ξεκινά ένας πόλεμος με τα συμφέροντα

"Δώσαμε έναν αγώνα με ήθος, κόντρα στις προβλέψεις και τα συμφέροντα" είπε η Ρένα Δούρου, μετά τη νίκη της στην Περιφέρεια Αττικής.

Ant1news

Ικανοποιημένη για τη νίκη της στην περιφέρεια Αττικής η Ρένα Δούρου έκανε δηλώσεις στα Προπύλαια μπροστά σε ένα ενθουσιώδες κοινό που την καταχειροκροτούσε.

«Δώσαμε ένα σπουδαίο αγώνα. Δώσατε ένα σπουδαίο αγώνα. Δώσαμε έναν αγώνα με ήθος, διαφορετικό, κόντρα στις προβλέψεις και τα συμφέροντα» είπε η Ρένα Δούρου.  

«Η μάχη αυτή είναι μόνο η αρχή. Από αύριο ξεκινά ένας πόλεμος με τα συμφέροντα», τόνισε ακόμα η νέα περιφερειάρχης Αττικής και ξεκαθάρισε: «Με το ίδιο ήθος θα πορευθούμε για τα επόμενα πέντε χρόνια».

«Στη μείζονα περιφέρεια δεν υπάρχουν δήμαρχοι πρώτης και δεύτερης κατηγορίας, δεν υπάρχουν πολίτες πρώτης και δεύτερης κατηγορίας» ανέφερε η κ. Δούρου.

Τέλος, ευχαρίστησε όλες και όλους που δούλεψαν, όπως είπε, αυτούς τους 4,5 μήνες χωρίς κανένα ίχνος ιδιοτέλειας. «Αύριο ξημερώνει μια σπουδαία ημέρα. Καλή συνέχεια στον μεγάλο αγώνα που έχουμε», είπε η Ρένα Δούρου.