X

Όλα για τον Archie Harrison

*Η Χριστίνα Πολίτη είναι δημοσιογράφος - υποψήφια δημοτική σύμβουλος στον Δήμο Αθηναίων.

Ant1news

Με αγωνία περιμέναμε να δούμε τον έβδομο διάδοχο του βρετανικού θρόνου, όχι μόνο οι λάτρεις της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας αλλά και πολλοί άλλοι, για ευνόητους λόγους… Τελικά η Meghan γέννησε στο Portland Hospital και όχι στο σπίτι όπως ήθελε. Κανείς δεν ξέρει τον πραγματικό λόγο που έγινε αυτό.

Οι γυναίκες τη λάτρεψαν βλέποντας τη με το κομψό Wales Bonner λευκό φόρεμα το οποίο μάλλον τόνιζε τη φιγούρα της και δεν την έκρυβε. Καμία γυναίκα δεν είναι τέλεια μετά τη γέννα. Ο Archie Harrison Mountbatten-Windsor έχει βασιλικό αίμα, αλλά δεν έχει τίτλο. Το επίθετο Mountbatten είναι το επίθετο του προπάππου του Φίλιππου. Θα είναι ο Master Archie απλά. Αυτό δείχνει ξεκάθαρα την πρόθεση των γονιών του να τον μεγαλώσουν ως ένα απλό παιδί και όχι με το αυστηρό βασιλικό πρωτόκολλο.

Δεν γνωρίζουμε βέβαια, αν και είχαν το δικαίωμα να του δοθεί ο τίτλος του Earl of Dumbarton (ένας από τους τίτλους του πατέρα του), αν δεν το έκαναν από δική τους επιλογή ή αν υπήρξε κάποια συμφωνία. Γιατί η βασίλισσα έχει κάνει πολλές υποχωρήσεις. Από τη “θυσία” της αδελφής της Μάργκαρετ που δεν παντρεύτηκε τον αγαπημένο διαζευγμένο Captain Peter Townsend, μέχρι τώρα στο παλάτι οι ανατροπές έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο.

O Ηarry με την Meghan έσπασαν το πρωτόκολλο κρατώντας τη γέννηση του μωρού κρυφή από τον κόσμο και τους επισήμους, που είθισται να παρίστανται στο χαρούμενο γεγονός. Στη γέννα δεν ήταν παρών ούτε ο Home Secretary - που παλαιότερα βρισκόταν εκεί, ώστε να είναι σίγουρος πως το μωρό είναι το αυθεντικό το βασιλικό και όχι κάποιο που έφεραν παράνομα στη θέση του. Ο Harry κάνει γενικά “του κεφαλιού του”, αντίθετα από τον αδελφό του, αλλά η γιαγιά, του έχει αδυναμία. Γι’ αυτό και η Ελισάβετ είδε το μωρό των Sussex πριν από τον κόσμο.

Η ίδια η Ελισάβετ γέννησε τα παιδιά της στο παλάτι. Βέβαια στην περίπτωση του Καρόλου χρειάστηκε καισαρική, έτσι ένα δωμάτιο του παλατιού μεταμορφώθηκε σε χρόνο ρεκόρ σε χειρουργείο. Ο Πρίγκιπας Φίλιππος ήταν ο πρώτος πατέρας που ήταν παρών στη γέννηση του γιου του Edward, τo 1964, χωρίς τον home secretary!

H πρώτη που γέννησε στο νοσοκομείο ήταν η πριγκίπισσα Anne. Έκτοτε οι γαλαζοαίματες γεννούσαν στο exclusive Lindo Wing του St. Mary’s Hospital, στο Λονδίνο. Η Meghan πήγε στο Portland Hospital, όπου γεννούν οι πλούσιες... Επίσης, κοντά της ήταν η μητέρα της, γεγονός που δεν έχει ξαναγίνει. Ο αμερικάνικος τρόπος ζωής έχει μπει για τα καλά στο παλάτι…