X

Με συρτάκι υποδέχθηκαν τους πρώτους Βρετανούς τουρίστες στο Άκτιο (βίντεο)

Με Φραγκοσυριανή και συρτάκι υποδέχθηκαν τους πρώτους τουρίστες της Easy Jet στο Άκτιο.

Ant1news

Μπουζούκια, συρτάκι, παραδοσιακές στολές και αναμνηστικά δώρα... Με αυτό τον "πρωτότυπο" τρόπο υποδέχτηκαν φορείς της περιοχής στο Άκτιο της Ηπείρου, τους επιβαίνοντες στην πρώτη πτήση της Easy Jet.

Στο αεροδρόμιο για να υποδεχθούν τους επιβάτες της παρθενικής πτήσης της Easy Jet στην περιοχή, βρέθηκαν ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης, οι Αντιπεριφερειάρχες Στράτος Ιωάννου και Περικλής Βασιλάκης, ο Δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαϊλης, ο εντεταλμένος σύμβουλος του Δήμου Πρέβεζας Κοσμάς Κορωναίος, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας Γιάννης Γιαμάς, ο πρώην Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Πρέβεζας Πολύκαρπος Χαλκίδης, εκπρόσωποι φορέων της Βόνιτσας, της Λευκάδας, επαγγελματίες του τουρισμού κ.α.

Με αυτό τον τρόπο οι τοπικοί φορείς- σύμφωνα με το atpreveza- ήθελαν να δείξουν τη σημασία της αεροπορικής σύνδεσης Λονδίνου - Ακτίου για τον τουρισμό της περιοχής.

Μάλιστα, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που όταν πλέον συνειδητοποίησαν ότι όλο αυτό είχε στηθεί για τους ίδιους, έβγαλαν κάμερες και φωτογραφικές μηχανές και απαθανάτιζαν τις στιγμές.