X

Γενικά αίθριος καιρός την Παρασκευή

Βροχές και καταιγίδες μετά το μεσημέρι αναμένονται στα Ηπειρωτικά, ενώ στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος.

Ant1news

Την Παρασκευή αναμένονται πρόσκαιρες βροχές ή καταιγίδες στα Ηπειρωτικά τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 5 με 6 μποφόρ στο Αιγαίο.

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Τις απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα σημειωθούν πρόσκαιρες βροχές κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 4 και πρόσκαιρα στα ανατολικά τοπικά μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις, οι οποίες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και θα σημειωθούν σποραδικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως στα ανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και πρόσκαιρα το μεσημέρι-απόγευμα νότιοι νοτιοανατολικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις, οι οποίες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα Ηπειρωτικά θα αυξηθούν και θα σημειωθούν πρόσκαιρες βροχές ή καταιγίδες κυρίως στη δυτική και κεντρική Μακεδονία. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 και στα ανατολικά 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 30 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο αναμένεται γενικά αίθριος καιρός, αλλά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα Ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν πρόσκαιρες βροχές ή καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και βαθμιαία το απόγευμα βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 32 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Ήπειρο θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο προβλέπονται λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα Ηπειρωτικά με πρόσκαιρες βροχές στη Θεσσαλία και την ανατολική Στερεά και στα ορεινά της Πελοποννήσου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 και πρόσκαιρα στα ανατολικά τοπικά μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 30 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Κρήτη η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς υψηλότερη.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση καιρού για 26/07/2014

Το Σάββατο αναμένεται αρχικά αίθριος καιρός, αλλά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα Ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα σημειωθούν πρόσκαιρες βροχές ή καταιγίδες στην Ήπειρο, τη Μακεδονία, τη Θεσσαλία και στα υπόλοιπα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.