X

Βελτίωση του καιρού τη Δευτέρα

Βελτιωμένος καιρός με λίγες νεφώσεις και μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας αναμένεται τη Δευτέρα.

Ant1news


Βελτιωμένος καιρός με λίγες νεφώσεις και μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας αναμένεται τη Δευτέρα.

Τοπικές βροχές θα σημειωθούν το πρωί στο ανατολικό Αιγαίο. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα στα κεντρικά και βόρεια και είναι περιορισμένη.Η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή.

Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 17 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν  μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες και τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 μποφόρ και από το μεσημέρι νότιοι 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 03 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Σε νησιά Ιόνιου, Ηπειρο, δυτική Στερεά και δυτική Πελοπόννησο αναμένονται λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες με πιθανότητα ασθενών βροχών. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και από το βράδυ στο νότιο Ιόνιο τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 05 έως 17 βαθμούς κελσίου.

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο αναμένονται λίγες νεφώσεις και τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα υπάρχουν λίγα σύννεφα. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί 3 με 5, ενισχυόμενοι από το απόγευμα στα 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα επικρατήσουν λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις πρωινές ώρες όποτε θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασια θα κυμανθεί από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

 

Η πρόγνωση του καιρου για την Τρίτη 03/03/2015

Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες αναμένονται στα δυτικά, τα βόρεια, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και την Κρήτη με πιθανότητα ασθενών βροχών στα βόρεια.

Στα υπόλοιπα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα στα ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες.

Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 5 και στα νότια πελάγη 6 πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ που βαθμιαία θα στραφούν σε βορειοδυτικούς και θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές.