X

Καλός ο καιρός με άνοδο της θερμοκρασίας

Λίγες νεφώσεις και αρκετά διαστήματα ηλιοφάνειας περιμένουμε για αύριο Σάββατο.

Ant1news

Το Σάββατο αναμένονται πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις στα ανατολικά και τοπικές ομίχλες στα Ηπειρωτικά κυρίως τις πρωινές ώρες.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 05 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 2 με 4 μποφόρ, οι οποίοι το μεσημέρι θα στραφούν σε νότιου με την ίδια ένταση.  Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 04 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θράκη αναμένονται τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα βροχών τις πρωινές ώρες, ενώ στη Μακεδονία ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά βορειοδυτικοί 3 με 4 και πρόσκαιρα 5 μποφόρ και στα ανατολικά βορειοανατολικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 01 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο προβλέπονται νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες κυρίως τις πρωινές ώρες.  Στα Ηπειρωτικά ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη και θα σημειωθούν ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 και στα ανοιχτά του Ιονίου 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 05 έως 16 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Ήπειρο θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο αναμένονται λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 και στα νότια 4 με 5μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 04 έως 17 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη προβλέπονται λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα αναμένονται λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα βόρεια με πιθανότητα ασθενών παροδικών βροχών τις πρώτες πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 18 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Πρόγνωση καιρού για 31/01/2016

Την Κυριακή αναμένονται λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες κυρίως στα δυτικά και βόρεια. Τις πρωινές ώρες στα Ηπειρωτικά η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και βαθμιαία στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.