X

Δελτίο καιρού για αγρότες

Πρωινές ομίχλες περιμένουμε το Σάββατο, με λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια. Δείτε με τι καιρό θα πραγματοποιηθεί η ελαιοσυγκομιδή.

Ant1news

Παρά τις Αλκυονίδες μέρες, πρόσκαιρες συννεφιές και τοπικά ψιλόβροχα κυρίως το Σάββατο, θα θολώσουν λίγο την καλοκαιρία των τελευταίων ημερών. Από την Κυριακή και μετά, όμως οι λιακάδες επιστρέφουν.

Πιο αναλυτικά αύριο Σάββατο περιμένουμε πρωινές ομίχλες στα Ηπειρωτικά, λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια έκτος στα Ανατολικά και Νότια Ηπειρωτικά και νησιωτικά τμήματα οπού οι νεφώσεις θα είναι πυκνότερες και θα εκδηλωθούν ασθενείς τοπικές βροχές στη Κεντρική Μακεδονία, την Ανατολική Θεσσαλία, την Εύβοια, την Ανατολική Στερεά, τις Κυκλάδες και την Κρήτη.

Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση θα κυμανθεί στα Βόρεια από -3 έως 13, στα Κεντρικά από -2 έως 16, στις Κυκλάδες, την Κρήτη από 7 έως 16 βαθμούς Κελσίου ενώ οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειο-Δυτικοι στα Δυτικά 3 με 5 Μποφόρ και Βοριάδες στα Ανατολικά με την ίδια ένταση και μονό στο Αιγαίο θα φτάσουν τοπικά τα 6 Μποφόρ.

Δείτε τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατήσουν αύριο σε 20 αγροτικές περιοχές της χώρας:

  

Δείτε με τι καιρό θα πραγματοποιηθεί η ελαιοσυγκομιδή την επόμενη εβδομάδα

  

Δείτε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού από τον μετεωρολόγο, Τάσο Αρνιακό: