X

Αραιές νεφώσεις και υψηλές θερμοκρασίες

Σε υψηλά για την εποχή επίπεδα θα κυμανθεί και τις επόμενες ημέρες η θερμοκρασία, ενώ θα πνέουν βοριάδες.

Ant1news

Aραιές νεφώσεις κατά περιόδους πυκνές και τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες σήμερα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι έως 5 μποφόρ στο Αιγαίο.

Στην Αττική θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πυκνές. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 πρόσκαιρα στα ανατολικά έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πυκνές προβλέπονται στην Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 27 βαθμούς Κελσίου.  

Στην Μακεδονία και την Θράκη παρουσιάζονται αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πυκνές. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα στη Μακεδονία τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 3 στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο αναμένονται αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πυκνές. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη θα είναι 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο προβλέπονται αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πυκνές. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα στα βόρεια τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 στα ανατολικά και νότια πρόσκαιρα έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 28 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η ελάχιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη αναμένονται αραιές νεφώσεις κατά τόπους πυκνές στις Κυκλάδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση στα νότια από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις κατά τόπους στα βόρεια πιο πυκνές. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 στα βόρεια τοπικά έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Πρόγνωση καιρού για την Πέμπτη 19/10/2017

Αραιές νεφώσεις αναμένονται και την Πέμπτη στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Κατά τόπους περιορισμένη θα είναι η ορατότητα στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς μεταβλητοί και στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέχρι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.