X

Αποπνικτικό “κοκτέιλ” - Ζέστη και υγρασία σήμερα

Λιακάδα, ασθενείς άνεμοι και αυξημένα επίπεδα υγρασίας συνθέτουν το σκηνικό του αυριανού καιρού.

Ant1news

Ζεστός και υγρός με αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές θα είναι σήμερα, μέχρι το απόγευμα, ο καιρός. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες κυρίως στο Ιόνιο και τα Ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Στην Αττική αναμένονται αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πυκνές μέχρι το απόγευμα. Η ορατότητα πιθανόν να είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πυκνές μέχρι το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ.  Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Στην Μακεδονία και τη Θράκη αναμένονται αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πυκνές μέχρι το απόγευμα. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη στη Μακεδονία τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη θα είναι 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο αναμένονται αραιές νεφώσεις. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη θα είναι 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο προβλέπονται αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πυκνές μέχρι το απόγευμα. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη θα είναι 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι αίθριος. Αραιές νεφώσεις στις Κυκλάδες τις πρωινές ώρες. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες και βαθμιαία από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Αραιές νεφώσεις στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου τις πρωινές ώρες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και τοπικά βόρειοι μέχρι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 25 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Πρόγνωση καιρού για 20/10/2017

Την Παρασκευή αναμένονται αραιές νεφώσεις οι οποίες στα δυτικά και τα νότια βαθμιαία θα πυκνώσουν με πιθανότητα ασθενών βροχών στο Ιόνιο. Τοπικά περιορισμένες ορατότητες ή ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες.

Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και στα νότια δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.