X

Κατά διαστήματα συννεφιά και μεμονωμένες μπόρες

Σε πτωτική πορεία οι τιμές του υδραργύρου.

Ant1news


Για την Πέμπτη προβλέπονται τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες τις απογευματινές ώρες κυρίως στα ορεινά της δυτικής και βόρειας χώρας. Θα πνέουν βοριάδες, εντάσεως 3 με 5 μποφόρ και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.

Για την Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα μέχρι το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, με ένταση 3 με 4 και στα ανατολικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 ως 23 βαθμούς Κελσίου, όμως στα ανατολικά η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες με πιθανότητα τοπικών όμβρων ή μεμονωμένων καταιγίδων στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί, εντάσεως 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί  από 11 ως 23 βαθμούς Κελσίου.

Σε Μακεδονία και Θράκη θα εμφανιστούν λίγες νεφώσεις, που βαθμιαία θα αυξηθούν και προς το μεσημέρι θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ορεινά της δυτικής και κεντρικής Μακεδονίας. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις, εντάσεως 3 με 4 και στα ανατολικά 4 με 5 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί  από 09 ως 23 βαθμούς Κελσίου.

Για τα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, την δυτική Στερεά και την δυτική Πελοπόννησο προβλέπονται λίγες νεφώσεις, τοπικά αυξημένες τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες στην Ήπειρο και τη δυτική Στερεά με τοπικούς όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές 3 και βαθμιαία από βόρειες διευθύνσεις 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί  από 11 ως 25 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά Ελλάδα, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο αναμένονται λίγες νεφώσεις, πρόσκαιρα αυξημένες στη Θεσσαλία και την κεντρική Στερεά όπου είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά της Θεσσαλίας. Θα πνέουν βόρειοι άνεμοι, εντάσεως 4 με 5 και στα ανατολικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί  από 10 ως 24 βαθμούς Κελσίου.

Σε Κυκλάδες και Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα μέχρι το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα βόρεια πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί  από 12 ως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου κα τα Δωδεκάνησα αναμένεται γενικά αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα μέχρι το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, εντάσεως 4 με 6 και στα βόρεια πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί  από 13 ως 23 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση καιρού για 19/4/2018

Την Παρασκευή αρχικά στα βορειοανατολικά και βαθμιαία στα ανατολικά Ηπειρωτικά και το βόρειο Αιγαίο προβλέπονται νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες τις βρδινές ώρες στις Κυκλάδες και την Κρήτη με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών στην Κρήτη.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βόρειοι 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα ανατολικά και βόρεια.