X

Greek Tour 2015 απο τα παγωτά Ben & Jerry's

Το παγωτοβανάκι των Ben & Jerry’s ταξιδεύει σε όλη την χώρα και μας κερνάει τις αγαπημένες μας γεύσεις αλλά και τις καινούργιες παγωτογεύσεις Ben & Jerry’s!

Ant1news

Με σύνθημα "φέτος κερνάμε και τραγουδάμε", το Scoop Tour, που γιορτάζεται εδώ και 3 χρόνια στην Ελλάδα, μετονομάζεται σε Ben & Jerry’s Greek Tour και θα είναι ακόμα πιο απολαυστικό, ακόμα πιο διασκεδαστικό αλλά και ακόμα πιο κλιματικά υπεύθυνο!!!

Από τις 28 Ιουνίου, το παγωτοβανάκι των Ben & Jerry’s ταξιδεύει από τη Βόρεια Ελλάδα και την Λευκάδα μέχρι την Καλαμάτα και την Κρήτη και για ένα περίπου μήνα μας κερνάει τις αγαπημένες μας γεύσεις Ben & Jerry’s με τα τεράστια κομμάτια σοκολάτας, μπισκότου, καραμέλας, το άφθονο γάλα και την πλούσια κρέμα! Ευκαιρία να δοκιμάσουμε τις καινούργιες παγωτογεύσεις τα Ben & Jerry’s Greek Style Frozen Yogurts και το Cinnamon Buns!

Στη Θεσσαλονίκη, τα Γιάννενα, το Ηράκλειο Κρήτης, την Πάτρα και την Αθήνα, το παγωτοβανάκι των Βen & Jerry’s γίνεται το πιο hot σημείο διασκέδασης, καλώντας τους φίλους των θρυλικών παγωτών σε μουσικά party, σε συνεργασία με γνωστά τοπικά συγκροτήματα!!! Και η είσοδος, δωρεάν!

Θα είμαστε όλοι εκεί για να απολαύσουμε τα κλασικά αγαπημένα μας, να τραγουδήσουμε, να χορέψουμε αλλά και για να πάρουμε μέρος στο παγκόσμιο Κίνημα για το Κλίμα των Ben & Jerry’s, υπογράφοντας τη σχετική δήλωση!

Για να μαθαίνετε τα νέα των Βen & Jerry’s πρώτοι, επισκεφτείτε το site www.ben-jerry.gr, τη σελίδα Βen & Jerry’s στο Facebook https://www.facebook.com/BenAndJerrys.gr και στο Τwitter https://twitter.com/benandjerrysGR. Tώρα και στο instagram.com/benandjerrysgr