X

Ξερίζωσαν 530 δενδρύλλια κάνναβης οι αστυνομικοί στον Μυλοπόταμο Ρεθύμνου

Μια ακόμα επιτυχία της αστυνομίας στη μάχη κατα των ναρκωτικών στην Κρήτη.Ξερίζωσαν 530 δενδρύλλια ινδικής κάνναβης.

Ant1news

Σε μία ακόμα επιτυχία στη μάχη κατά των ναρκωτικών προχώρησαν οι αστυνομικές δυνάμεις στην Κρήτη καθώς εντόπισαν δύο φυτείες με 530  δενδρύλλια κάνναβης στην περιοχή του Μυλοπόταμου Ρεθύμνου.

Τις πρωινές ώρες χθες 23.9.2014 οι αστυνομικές δυνάμεις, προέβησαν σε συντονισμένη χερσαία επιχείρηση με την συνδρομή ελικοπτέρου της ελληνικής αστυνομίας, στην ευρύτερη περιοχή των δήμων Αμαρίου, Ρεθύμνου και Μυλοπόταμου. Μετά από εξονυχιστική έρευνα εντόπισαν έξι ειδικά διαμορφωμένους  χώρους σε δύο φυτείες με 530 δενδρύλλια τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

  Επιπλέον κατασχέθηκαν 3,8 κιλά αποξηραμένης κάνναβης. Οι προαναφερθείσες ποσότητες μαζί με πλήθος πειστηρίων  που βρέθηκαν στην περιοχή εξετάζονται, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες στην ευρύτερη περιοχή για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών.

Η προανάκριση διενεργείται από το αστυνομικό τμήμα Ρεθύμνου, ενώ στην όλη επιχείρηση συμμετείχαν, συμμετείχαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου, της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, του Τμήματος Ασφαλείας Γεροποτάμου, της Ομάδας Ειδικών Αποστολών (Ο.Ε.Α.) Κρήτης, της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Ρεθύμνου, των Τμημάτων Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνου και Μυλοπόταμου, καθώς και το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών Ρεθύμνου.