X

Διπλωματικό επεισόδιο στα καλλιστεία «Μις Υφήλιος»

Η Ρωσία δε δίνει βίζα στη Μις Κόσσοβο για να συμμετάσχει στα καλλιστεία που θα διεξαχθούν τον άλλο μήνα στη Μόσχα.

Ant1news

Άνω-κάτω έχει γίνει η διοργάνωση των καλλιστείων για την ανάδειξη της «Μις Υφήλιος» στη Μόσχα, λίγες εβδομάδες πριν από τη λαμπερή βραδιά.

Η Ρωσία αρνήθηκε να χορηγήσει βίζα στη «Μις Κόσσοβο», Μιριέτα Σάλα, καθώς δεν έχει αναγνωρίσει την ανεξαρτησία του κρατιδίου. Σε ένδειξη διαμαρτυρίας, η Αλβανία αποσύρει την υποψήφια της, Φιοράμπλα Ντιζντάρι.

«Δεν την αφήνουν να ταξιδέψει στη Μόσχα», δήλωσε ο μεγιστάνας Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος είναι επικεφαλής της διοργάνωσης. «Είναι μία πολύ όμορφη κοπέλα, την οποία κάποιοι θεωρούσαν φαβορί για την τελική φάση», πρόσθεσε.

Σαν να μην έφθαναν όλα αυτά, αρκετοί ομοφυλόφιλοι που συνοδεύουν τις αποστολές των υποψηφίων (κομμωτές, μακιγιέρ, μάνατζερ, κ.ά.) αρνούνται να ταξιδέψουν στη Μόσχα, διαμαρτυρόμενοι για την ρατσιστική αντιμετώπιση των gay στη Ρωσία.

Στο καθαρά διαγωνιστικό κομμάτι, άρχισαν τα προγνωστικά για τα φαβορί των καλλιστείων.

Η «Μις Κόστα Ρίκα» Φαμπιάνα Γκρανάδος λατρεύει την ιππασία και είναι ιδιοκτήτρια φάρμας με άλογα στην πατρίδα της.

Η «Μις Μεξικό» Σίνθια Ντούκε (αριστερά) λατρεύει τα παιδιά και πρόσφατα έδωσε αίμα για να σωθεί ένα αγοράκι που πάσχει από καρκίνο. Η «Μις Αζερμπαϊτζάν» Αϊσέλ Μαναφόβα (δεξιά) σπουδάζει γλωσσολογία.

Η «Μις Ουκρανία» Όλγα Στοροζένκο (αριστερά) έχει ένα πάθος με τα μαγνητάκια. Πάντως και το βλέμμα της μαγνητίζει. Η «Μις Χιλή» Μαρία Ματέι (δεξιά) είναι πολυταξιδεμένη και έχει επισκεφθεί 50 διαφορετικές πόλεις σε όλον τον κόσμο.

Η «Μις Πολωνία» Πολίνα Κρουπίνσκα (αριστερά) ασχολείται με την ποδηλασία και διανύει καθημερινά πολλά χιλιόμετρα στην εξοχή. Η «Μις Βραζιλία» Ζακλίν Ολιβέιρα (δεξιά) θέλει να κάνει καριέρα στο χώρο της μόδας.

Τα καλλιστεία για την ανάδειξη της «Μις Υφήλιος» θα διεξαχθούν στις 9 Νοεμβρίου.