X

Τα άγνωστα στοιχεία της προσωπικότητας του Πούτιν

Ένας ερευνητής πέρασε τρία χρόνια ψάχνοντας τα απόκρυφα της ζωής του Πούτιν και παρουσιάζει κάποια πράγματα που δεν ξέρουμε για αυτόν.

Ant1news

Ο Ben Judah έψαξε, έμαθε και παρουσιάζει σε ένα βιβλίο τις λεπτομέρειες για τη ζωή του Βλαντιμίρ Πούτιν. Τίτλος του βιβλίου, του  οποίο απόσπασμα δημοσίευσε το αμερικανικό περιοδικό Newsweek, είναι «Fragile Empire: How Russia Fell In and Out of Love with Vladimir Putin».

Ο συγγραφέας ανακαλύπτει ότι ο Ρώσος πρόεδρος ξυπνά αργά το πρωί και το πρώτο γεύμα είναι το μεσημεριανό, το οποίο περιλαμβάνει απαραιτήτως cottage cheese. Αδυναμία του τα αυγά από ορτύκι.

Επιβεβαίωσε ότι είναι λατρεύει το κολύμπι, το οποίο ακολουθεί το πρωινό του ξύπνημα. Κολυμπά σε ελεύθερο στιλ φορώντας γυαλιά κολύμβησης και μένει πολύ ώρα μέσα στο νερό.

Το κολύμπι όμως δεν είναι η μόνη γυμναστική του, αφού μετά από αυτό κάνει βάρη στο γυμναστήριο και εναλλάξ ζεστά και κρύα μπάνια.

Ενημερώνεται μόνο από την τηλεόραση και επικοινωνεί με χαρτί και τηλέφωνα σοβιετικής κατασκευής, αφού δεν έχει εμπιστοσύνη στο διαδίκτυο, στο οποίο επιπλέον τον «μπερδεύουν οι διαφημίσεις».

Στα ταξίδια του δεν κουβαλά μόνο τους μάγειρες, τους σερβιτόρους και τις καθαρίστριές του, αλλά και τα δικά του σεντόνια, τα οποία έχουν ελεγχθεί από το Κρεμλίνο, για να λάβουν την ειδική σφραγίδα αντι-μόλυνσης.