X

Το «στριπ-τιζ» του Μίκι Ρουρκ για τον Πούτιν

Λάτρης του Ρώσου προέδρου αποδεικνύεται ο πρωταγωνιστής της ταινίας «9 ½ εβδομάδες».

Ant1news


Με όλα τα… «όπλα» συνεχίζεται ο ψυχρός πόλεμος, ανάμεσα στη Ρωσία και τη Δύση. Στη Μόσχα τυπώθηκαν, ακόμη, και μπλουζάκια που απεικονίζουν ως ήρωα τον πρόεδρο Πούτιν.

Στο χορό της προπαγάνδας μπαίνουν και διασημότητες όπως ο Μίκι Ρουρκ. Ο 61χρονος Αμερικανός ηθοποιός παραβρέθηκε στην παρουσίαση, στη Μόσχα, των made in Russia ρούχων και αξεσουάρ.



Ο Μίκι Ρουρκ, μάλιστα, όπως και το «είδωλό» του, που συχνά-πυκνά βγάζει σε κοινή θέα μπράτσα και κοιλιακούς, έβγαλε τη μπλούζα του προκειμένου να δοκιμάσει ένα μπλουζάκι με στάμπα το πρόσωπο του Ρώσου προέδρου.

Οι φανατικοί θαυμαστές του Πούτιν μπορούν να επιλέξουν από μία γκάμα 15 διαφορετικών σχεδίων από τα οποία ξεχωρίζει η εικόνα του Ρώσου ηγέτη, πάνω στο άλογο με  στρατιωτικό παντελόνι και μαύρα γυαλιά, με το σλόγκαν «Ο πιο ευγενικός άνδρας» ή «Δεν θα μας πιάσουν ποτέ».



Σύμφωνα με το πρακτορείο Ria Novosti 5.000 μπλουζάκια εξαφανίστηκαν από τα ράφια εν ριπή οφθαλμού. Η εταιρία «Vse Putyom» («Όλα είναι χαλαρά»), δεν περιορίστηκε, όμως, σε είδη ρουχισμού, αλλά προχώρησε ένα βήμα παραπέρα τυπώνοντας το πρόσωπο του Ρώσου προέδρου και σε κούπες.