X

Πώς θα γιορτάσει τα γενέθλια του ο Βαλντιμίρ Πούτιν;

Ο Ρώσος πρόεδρος θα γιορτάσει τα γενέθλια του στη Σιβηρία 400 χιλιόμετρα από τον Πολιτισμό και με άγνωστη παρέα, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση.

Ant1news

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν έχει γενέθλια και αποφάσισε να τα γιορτάσει με έναν ξεχωριστό τρόπο. Αν και όλοι θα περιμέναμε ο Βλαντιμίρ Πούτιν να ταξιδέψει σε κάποια ευρωπαϊκή πρωτεύουσα ή να διαμείνει σε κάποιο πολυτελές θέρετρο, ο Ρώσος πρόεδρος σπάει τα στερεότυπα και κάνει τη διαφορά.

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του Ρώσου προέδρου, θα γιορτάσει τα 62α γενέθλια του στη Σιβηρία σε ένα ιδιωτικό μέρος, σε απόσταση 400 χιλιομέτρων από το πλησιέστερο ίχνος πολιτισμού.  

Ο εκπρόσωπος του Πούτιν, Ντμίτρι Πεσκόφ, είπε ακόμα ότι κατά τον εορτασμό, ο Πούτιν δεν θα έχει καμία επίσημη συνάντηση, ότι δεν μπορεί να αποκαλύψει με ποιον θα είναι γιατί δεν γνωρίζει ούτε ο ίδιος και ακόμα ότι οι ελάχιστοι άνθρωποι που θα μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί του όσο θα λείπει είναι οι στενοί του συνεργάτες και αυτό θα γίνει μόνο σε έκτακτη ανάγκη, μέσω τηλεφώνου.

Βέβαια οι φήμες για τη σχέση του με την Αλίνα Καμπάεβα, δεν αφήνουν περιθώρια αμφιβολίας, ότι ο ισχυρός άνδρας της Ρωσίας επέλεξε να απομονωθεί για να γιορτάσει με την αγαπημένη του.

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν γεννήθηκε στις 7 Οκτωβρίου 1952 στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας.