X

Η τίγρης του Πούτιν... αυτομόλησε στην Κίνα

Την Κίνα προτίμησε αντί της Ρωσίας η τίγρης, που είχε απελευθερώσει ο Πούτιν. Το αιλουροειδές έφτασε κολυμπώντας στην Κίνα, αναζητώντας καλύτερη τροφή.

Ant1news

Κανείς δεν ξέρει πως ακριβώς θα το εκλάβει ο Βλαντιμίρ Πούτιν, αλλά η είδηση δεν επιδέχεται αμφισβήτησης. Η Κίζια-έτσι ονομάζεται η τίγρης- έφυγε από την Ρωσία και βρίσκεται ήδη στη Κίνα.

Ο ηγέτης της Ρωσίας απελευθέρωσε την Κίζια, μαζί με άλλες δυο τίγρεις, στις 22 Μαΐου σε ένα απομονωμένο σημείο στην περιοχή Αμούρ, σε ηλικία 19 μηνών.

Στην Σιβηρική τίγρη είχε τοποθετηθεί ένα ειδικό κολάρο και βάσει αυτού ανιχνεύθηκαν οι κινήσεις της. Το επιβλητικό αιλουροειδές διέσχισε κολυμπώντας τον ποταμό Αμούρ και πέρασε τα σύνορα αναζητώντας καλύτερη τροφή, όπως υποστηρίζουν οι ειδικοί.

Υπάρχουν φόβοι για τη ζωή της καθώς οι Κινέζοι αγρότες μπορεί να την θεωρήσουν απειλή και να την εξοντώσουν. Καθώς όμως δεν μιλάμε για ένα τυχαίο ζώο, το Υπουργείο Εξωτερικών ειδοποίησε ήδη τους Κινέζους ώστε να ειδοποιηθούν οι οικολογικές οργανώσεις και να την σώσουν.