X

Εξωφρενικό! Κατατέθηκε νομοσχέδιο στην Ρωσική Δούμα, για το σπέρμα του Πούτιν

Την απίστευτη εισήγηση έκανε Ρωσίδα βουλευτής για να λυθεί το δημογραφικό πρόβλημα της Ρωσίας.

Ant1news

Δεν είναι πρωταπριλιάτικο αστείο, δεν είναι σενάριο ταινίας επιστημονικής φαντασίας, δεν είναι καν κακόγουστη φάρσα. Στη Ρωσική Δούμα, κατατέθηκε ένα νομοσχέδιο  στο οποίο προτείνεται ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν, να δωρίζει το σπέρμα του σε γυναίκες που θέλουν να τεκνοποιήσουν!

Το νομοσχέδιο κατατέθηκε από την Ρωσίδα βουλευτή, Γιελένα Μπορίσοβα Μιζουλίνα, η οποία σκέφτηκε αυτό τον τρόπο προκειμένου να βρεθεί λύση στο δημογραφικό πρόβλημα της Ρωσίας. Φανταστείτε πως θα πρέπει να ένιωσαν οι συνάδελφοι της όταν αναγκάστηκαν να συζητήσουν για το σπέρμα του Πούτιν σε θεσμικό επίπεδο…

Η εν λόγω βουλευτής δεν απασχολεί για πρώτη φορά το νομοθετικό σώμα με τις «καινοτόμες» ιδέες της, αλλά αυτή τη φορά ξεπέρασε κάθε όριο. Σύμφωνα με την Ρωσική εφημερίδα «Trust», το δημοσίευμα της οποίας αναδημοσίευσε μεταφρασμένο η Αγγλική εφημερίδα «Observer», , η βουλευτής ζήτησε να δημιουργηθεί μια τράπεζα σπέρματος με την ευγενική χορηγία του «τσάρου» της Ρωσίας.

«Το σκεπτικό της πρότασης μου είναι απλό, κάθε γυναίκα στη Ρωσία θα μπορεί να λάβει το γενετικό υλικό του Βλαντιμίρ Πούτιν και να αποκτήσει παιδί . Όταν γεννηθούν τα μωρά του Πούτιν, θα είναι αγόρια. Αφότου γεννηθούν τα αρσενικά, θα μεγαλώσουν στα σχολεία- πρότυπα "Souvorov" (στρατιωτικές σχολές) για να γαλουχηθούν από μικρά με πατριωτικές ιδέες και να είναι πιστά στη Μητέρα Πατρίδα αλλά και στον πρόεδρο της ρωσικής δημοκρατίας».

Αυτά δήλωσε η κυρία Μιζουλίνα, δικηγόρος στο επάγγελμα,η οποία είναι εκτός από βουλευτής και πρόεδρος της κοινοβουλευτικής επιτροπής Οικογενειακών υποθέσεων. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή η τύχη της πρότασης της ευφάνταστης Ρωσίδας βουλευτή…