X

Δημοτικοί υπάλληλοι «έχτισαν» έγκυο σκυλίτσα κάτω από πεζοδρόμιο (βίντεο)

Το αδέσποτο έσωσε ο ένοικος παρακείμενου σπιτιού που άκουγε τις φωνές της επί ημέρες.

Ant1news

Μια «ξεχωριστή» διάσωση παγιδευμένου ζώου καταγράφει η κάμερα, από ένοικο ενός σπιτιού που διαπίστωσε ότι μια έγκυος  σκυλίτσα είχε «χτιστεί» από υπαλλήλους του Δήμου κάτω από το πεζοδρόμιο που βρίσκεται μπροστά απο την σκάλα του σπιτιού του, στο Βορονέζ της Ρωσίας.

Για ημέρες, κάθε φορά που κάποιος ανέβαινε τα σκαλοπάτια του, ο ιδιοκτήτης του σπιτιού άκουγε ένα υπόκωφο γάβγισμα να έρχεται από τα «έγκατα της γης».

Ο Βαντίμ Ρουστάμ ειδοποίησε τον Δήμο, υπάλληλοι του οποίου είχαν φτιάξει το πεζοδρόμιο μπροστά από το σπίτι του πριν από λίγες ημέρες, ωστόσο δεν υπήρξε ανταπόκριση κι έτσι αποφάσισε να αναλάβει ο ίδιος δράση.

Έβγαλε ένα- ένα τα τούβλα και στην συνέχεια άνοιξε μία τρύπα-δίοδο για τον χώρο κάτω από την σκάλα του.

Αφαιρώντας το χώμα κι έναν βράχο που συγκρατούσε μια μεγάλη μάζα εδάφους, αντίκρισε την αγωνιώδη ματιά ενός τρομαγμένου σκύλου, που είχε εγκλωβιστεί εκεί.

 

Τραβώντας το ζώο στην επιφάνεια, παρατηρεί ότι η σκυλίτσα εγκυμονεί. Το αδέσποτο, που τώρα έχει υιοθετηθεί από ζωοφιλική οργάνωση της περιοχής, φαίνεται ότι είχε βρει καταφύγιο κάτω από την σκάλα και εγκλωβίστηκε τρομαγμένο κάτω από αυτήν, όταν οι εργάτες του δήμου «έχτισαν» το πεζοδρόμιο, φράσσοντας της την μοναδική δίοδο.

 

Δείτε την διάσωση της σκυλίτσας: