X

Οι Ρώσοι “καθάρισαν” την περιοχή όπου κατέπεσε το SU-24 (βίντεο)

«Τρομοκράτες και άλλα μέλη μυστηριωδών οργανώσεων σκοτώθηκαν στην επίθεση», σύμφωνα με το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας.

Ant1news


Δεν άφησαν τίποτα όρθιο οι Ρώσοι στην περιοχή όπου κατερρίφθη το μαχητικό SU-24.  Νεκροί είναι όλοι οι «τρομοκράτες» που βρίσκονταν στην περιοχή, σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Άμυνας «η περιοχή βομβαρδίστηκε σφοδρά από την ρωσική πολεμική αεροπορία και επλήγη από όλμους των δυνάμεων της συριακής κυβέρνησης τη στιγμή που ο πιλότος μας βρισκόταν σε ασφαλή τοποθεσία».

Ο  Ιγκόρ Κονασένκοφ, τόνισε, δε, πως «τρομοκράτες και άλλα μέλη μυστηριωδών οργανώσεων σκοτώθηκαν στην επίθεση».

«Στις 24 Νοεμβρίου, ένα ρωσικό βομβαρδιστικό τύπου Su-34 πραγματοποίησε επιδρομή ενάντια σε κονβόι φορτηγών που μετέφεραν πετρέλαιο και εγκαταστάσεις αποθήκευσης στη βόρεια και ανατολική Συρία, στην επαρχία του Ζείρ εζ-Ζορ και της Ράκκα», διευκρίνισε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Άμυνας της Ρωσίας.

Παράλληλα,ανακοίνωσε και το «κλείσιμο» των καναλιών συνεργασίας με τις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις. Η συνεργασία αφορούσε την αποφυγή αεροπορικών ατυχημάτων κατά τη διάρκεια των βομβαρδισμών στη Συρία.

Η Ρωσία, εξάλλου, προανήγγειλε και οικονομικά αντίποινα στην Τουρκία που θα αφορούν τόσο το εμπόριο, όσο και τις επενδύσεις, καθώς και την απασχόληση εργατικού δυναμικού, τον τουρισμό, τις αεροπορικές μεταφορές, ακόμη και τον πολιτισμό,