X

Θρίλερ στην Μόσχα: Γυναίκα κρατούσε κομμένο κεφάλι παιδιού και απειλούσε να ανατιναχθεί

Η γυναίκα φώναζε «Αλλάχου Άκμπαρ». Νωρίτερα οι αστυνομικοί είχαν εντοπίσει ένα ακέφαλο σώμα παιδιού μετά από φωτιά σε σπίτι.

Ant1news

Συναγερμός σήμανε στο κέντρο της Μόσχας σήμερα το πρωί καθώς μια γυναίκα ντυμένη στα μαύρα απειλούσε να ανατιναχθεί έξω από έναν σταθμό του μετρό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα φώναζε «Αλλάχου Άκμπαρ» και κρατούσε το κομμένο κεφάλι ενός μικρού παιδιού.

Εν τω μεταξύ, το πρωί αστυνομικοί στη Μόσχα είχαν εντοπίσει το ακέφαλο σώμα ενός παιδιού, ενώ προσπαθούσαν να σβήσουν φωτιά που είχε ξεσπάσει σε ένα διαμέρισμα στην πόλη, σύμφωνα με Ρωσικά μέσα ενημέρωσης.

Οι αρχές στην Μόσχα πιστεύουν ότι τα δύο περιστατικά συνδέονται, ενώ το θύμα φέρεται να είναι ένα κοριτσάκι τριών ή τεσσάρων ετών με το όνομα Nastya M.

Επίσης, πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα ήταν νταντά σε δύο παιδιά. Αστυνομικές πηγές λένε ότι η γυναίκα πρέπει να σκότωσε το παιδί και μετά τον φόνο να πήγε κατευθείαν σε έναν σταθμό του μετρό, εκεί όπου την σταμάτησε τυχαία για έλεγχο ένας αστυνομικός. Τότε, εκείνη έβγαλε από την τσάντα της το κεφάλι του παιδιού και άρχισε να φωνάζει ότι το δολοφόνησε!

Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ, η αστυνομία κατάφερε να συλλάβει την γυναίκα η οποία κρατείται σε αστυνομικό τμήμα της Μόσχας, ενώ πραγματοποιείται έρευνα για εκρηκτικά στον σταθμό του μετρό.