X

Δημοσιογράφος τρώει μπουνιά σε live μετάδοση! (βίντεο)

Το ζωντανό ρεπορτάζ έχει και τα απρόοπτα του... Αποσβολωμένη η παρουσιάστρια που παρακολουθούσε από το στούντιο.

Ant1news

Το ζωντανό ρεπορτάζ έχει και τα απρόοπτα του. Έτσι και ένας δημοσιογράφος στην Ρωσία βρήκε τον… μπελά του από έναν μεθυσμένο ο οποίος του έριψε μπουνιά στο πρόσωπο την ώρα που μιλούσε ζωντανά σε μια εκπομπή.

Ο Nikita Razvozzhayev κόντευε να ολοκληρώσει το ρεπορτάζ του από το πάρκο Γκόρκι της Μόσχας, όπου λάμβαναν χώρα εορταστικές εκδηλώσεις με αφορμή τη Μέρα των Αλεξιπτωτιστών, στο πλάι του εμφανίστηκε ένας μεθυσμένος άνδρας ο οποίος άρχισε να βρίζει on camera.

Όταν ο δημοσιογράφος του NTV του ζήτησε ευγενικά να σταματήσει, ο μεθυσμένος άνδρας του έριξε μια δυνατή γροθιά στο σαγόνι, κάνοντάς τον να παραπατά. Ο δράστης μάλιστα συνέχισε να κινείται απειλητικά εναντίον του, φωνάζοντας «πώς τολμάς να μου μιλάς έτσι;», ενώ ο δημοσιογράφος οπισθοχωρεί.

Το ρεπορτάζ διακόπτεται τότε απότομα και βλέπουμε την αποσβολωμένη παρουσιάστρια της ρωσικής εκπομπής, η οποία κοιτά αμήχανα την κάμερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μεθυσμένος άνδρας που φώναζε συνθήματα κατά της Ουκρανίας είχε προκαλέσει και νωρίτερα φασαρίες.