X

Νέες φρικιαστικές αποκαλύψεις για το ζευγάρι των Ρώσων κανιβάλων

Ξεπερνά κάθε αρρωστημένη φαντασία η δράση των κανίβαλων που σκότωσαν και έφαγαν τουλάχιστον 30 ανθρώπους.

Ant1news



Δεν έχουν τέλος οι φρικιαστικές αποκαλύψεις για το ζευγάρι των Ρώσων κανίβαλων το οποίο φέρεται να σκότωσε και να έφαγε τουλάχιστον 30 ανθρώπους τα τελευταία 18 χρόνια.

Όπως μεταδίδουν ρωσικά ΜΜΕ , η Νατάλια Μπακσέεβα και ο 35χρονος σύζυγός της Ντμίτρι δεν ικανοποιούσαν μόνον τις αρρωστημένες ορέξεις τους αλλά επιχείρησαν να κάνουν κανίβαλους και σπουδαστές στρατιωτικής ακαδημίας.

Η Νατάλια, ως εργαζόμενη στην ακαδημία, φρόντιζε να δίνει, ανά διαστήματα, στους  σπουδαστές πίτες και με ανθρώπινο κρέας. Το ζευγάρι των κανίβαλων για χρόνια ζούσε σε ένα διαμέρισμα κοντά στη στρατιωτική σχολή, στο οποίο υπάρχουν πληροφορίες για βάζα με ανθρώπινα μέλη σε άλμη και για ανθρώπινα δέρματα.

Η αρχή του τέλους για τη φρικιαστική δράση του ζευγαριού ξεκίνησε όταν εργαζόμενοι σε συνεργείο για δρόμους στην πόλη Κράσνονταρ βρήκαν ένα κινητό τηλέφωνο, το οποίο περιείχε φωτογραφίες  ενός άνδρα με ανθρώπινα μέλη στο στόμα του.

Αν και επισήμως η αστυνομία δεν έχει ανακοινώσει τον τρόπο δράσης των κανίβαλων, ρωσικά ΜΜΕ υποστηρίζουν ότι μια από τις μεθόδους του ήταν να χρησιμοποιεί ιστοσελίδες για ραντεβού προκειμένου  να προσελκύει κυρίως γυναίκες.