X

Ο δολοφόνος που “ξεφτίλισε” την Αστυνομία στην Μόσχα (βίντεο)

Πώς παραπλάνησε τους αστυνομικούς και διέφυγε απο τον "κλοιό" τους, κυκλοφορώντας ελεύθερος απο το πρωί.

Ant1news

Χλευαστικά σχόλια προκαλεί η πολύωρη αδυναμία της Αστυνομίας στην Μόσχα να εντοπίσει και να συλλάβει τον άνδρα, ο οποίος σκότωσε έναν άνθρωπο και ισχυρίστηκε ότι κρατά ομήρους, ωστόσο είχε ήδη διαφύγει απο το κτήριο που είχαν ζώσει πάνοπλοι αστυνικοί και πλέον ...κυκλοφορεί κάπου στην πόλη, ανενόχλητος!

Όλα ξεκίνησαν νωρίς το πρωί όταν ο πρώην ιδιοκτήτης ενός εργαστασίου ζαχαροπλαστικής εισέβαλε στους χώρους του εργοστασίου, κραδαίνοντας ένα όπλο και αναζητώντας τον νυν ιδιοκτήτη του.

Σύμφωνα με τις αρχικές πληροφορίες, είχε πυροβολήσει εναντίον του, τραυματίζοντας τον θανάσιμα, όμως τελικώς τα θανάσιμα πυρά του δέχθηκε ένας άνδρας της ασφάλειας του εργοστασίου, ο οποίος προσπάθησε να τον εμποδίσει.

 

Τρομαγμένοι όσοι βρίσκονταν στον χώρο προσπάθησαν να προφυλαχθούν όπως-όπως, κάποιοι πηδώντας ακόμη και απο παράθυρα και σπάζοντας τζαμαρίες, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο άνθρωποι, τους οποίους οι αρχικές πληροφορίες ήθελαν να έχει τραυματίσει ο άνθρωπος που τάχα κρατούσε ομήρους.

Τουλάχιστον αυτό ισχυρίστηκε ο ίδιος, προκαλώντας μεγάλη κινητοποίηση στην Αστνυομία της Μόσχας, η οποία έζωσε τον χώρο του εργοστασίου όπου πυρβολήθηκε ο φύλακας, θεωρώντας ότι εκεί ήταν και ο δράστης, όπως κι ο ίδιος φέρεται να τους έλεγε απο τηλεφώνου....

Μόνο που εκείνος το είχε ήδη σκάσει, μέσα στον πανικό που προκάλεσαν τα πυρά που έριξε. Μάλιστα, είχε αφήσει πίσω και το όπλο με το οποίο σκότωσε τον άτυχο φύλακα.

Ενώ οι αστυνομικοί τον περίμεναν να ...παραδοθεί, εκείνος βρισκόταν ήδη κάπου μακριά, κάτι που οι αστυνομικοί διαπίστωσαν αφού έστησαν ολόκληρη καταδρομική επιχείρηση για να εισβάλλουν στον χώρο και να τον ακινητοποιήσουν.

 

Μέχρι τότε όμως είχαν περάσει ώρες, τις οποίες ο δολοφόνος έχει εκμεταλλευθεί στο έπακρο για να βγει καταφύγιο και να μην μπορεί να εντοπιστεί απο την Αστυνομία στην Μόσχα, η οποία τον αναζητά σε όλη την ευρύτερη περιοχή του εργοστασίου, το οποίο κάνουν φύλλο και φτερό οι αστυνομικοί, μήπως έχει κρυφτεί κάπου στους χώρους του, οι οποίοι καταλαμβάνουν ιδιαίτερα μεγάλη έκταση...

Δεν είναι μάλιστα μόνον αυτό, καθώς το χέρι του άνδρα όπλισε, όπως αναφέρουν ρωσικά ΜΜΕ, ο "αδικος τρόπος" με τον οποίο έχασε το εργοστάσιο του, θέμα για το οποίο έχει ήδη διαταχθεί έρευνα απο την αρμόδια εισαγγελική αρχή, η οποία φέρεται να ..."δικαιώνει" τον δολοφόνο.

Το ανθρωποκυνηγητό της Αστυνομίας στην Μόσχα συνεχίζεται αδιάκοπο επί ώρες, χωρίς αποτέλεσμα, για ένα περιστατικό που έχει ξεκινήσει απο τις 09:00 το πρωί.