X

Βίαζε την πρώην κοπέλα του την ώρα που την σκότωνε (φωτο)

Μόνο φρίκη μπορεί να προκαλέσει η περιγραφή της δολοφονίας της κοπέλας, από τον πρώην φίλο της, ο οποίος στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του.

Ant1news

Ένας 19χρονος Ρώσος έκανε μία από τις πιο φρικιαστικές αναρτήσεις στα social media, στην οποία περιέγραψε πώς σκότωσε την πρώην φιλενάδα του και στη συνέχεια είχε σεξουαλική επαφή με το πτώμα της.

Όπως έγραψε στους γονείς της ο φοιτητής, η καρδιά της ακόμα χτυπούσε και γι’αυτό την μαχαίρωσε προτού κάνει σεξ με τη σορό της. Μετά σταμάτησε για να φάει ένα σάντουιτς και συνέχισε με νέα σεξουαλική επαφή.

Ο δράστης του φριχτού εγκλήματος είπε πως η πρώην του είχε σχέσεις με άλλον, ενώ χαρακτήρισε την πράξη του φοβερή. «Έκανα αυτό που ήθελα», έγραψε ο νεαρός.

Λίγα λεπτά αργότερα ο νεαρός κρεμάστηκε, ενώ προηγουμένως, μέσω ανάρτησής του, είχε ζητήσει συγγνώμη από τους γονείς της κοπέλας και τους έλεγε πού θα βρουν τη σορό της.

 

Θύμα και θύτης ήταν ζευγάρι φοιτητών, που χώρισαν, όμως συνέχισαν να συγκατοικούν κι εκείνη είχε άλλους φίλους.

Εκείνος έγραψε ότι είχε ψύχωση με το σεξ μαζί της και ήταν αυτό που τον οδήγησε στη δολοφονία της.

 

Στην ανατριχιαστική του περιγραφή έγραφε: ήρθε στο σπίτι, εγώ καθόμουν στην κουζίνα κι εκείνη πήγε στο δωμάτιο. Την χτύπησα, έπεσε κάτω, την χτύπησα ξανά κάποιες φορές κι ενώ έβγαινε αίμα από το στόμα της, μου άφησε να φύγω.

 

Δεν έφυγα LOL (γέλιο) αλλά άρχισα να την στραγγαλίζω. Κάποια στιγμή λιποθύμησε, όμως συνέχισα να την χτυπάω και τότε αποφάσισε να την βιάσω, προτού κρυώσει. Αφού τελείωσα κατάλαβα ότι η καρδιά της χτυπούσε ακόμα. Έβαλα τα χέρια μου στο λαιμό της και πήρα ένα μαχαίρι και της τον έκοψα.

Δεν ξέρω αν το έκανα καλά, αλλά υπήρχε πάρα πολύ αίμα. Η καρδιά της ακόμα χτύπαγε ακόμα. Μετά πήρα το μαχαίρι και την μαχαίρωσα δύο φορές στα πλευρά της. Μετά την ξανάγ….. και τότε αποφάσισα να γράψω εδώ.

 

Σε κάποιο σημείο γέμισα το στόμα της με το καλσόν της, για να μην βλέπω το αίμα και να μην ακούω τους περίεργους ήχους που έβγαζε.

 

Μετά παραδέχθηκε πως έκανε ένα διάλλειμα, «για να φάει κάτι». «Θα το ευχαριστηθώ όσο μπορώ», έγραψε και κοιμήθηκε λίγο πριν τη νέα σεξουαλική επαφή με το άψυχο κορμί της κοπέλας.

«Ήταν όσο κρύα ήταν τα συναισθήματά της για μένα» έγραψε απολογούμενος στους γονείς της για ό,τι της έκανε.

 

 

Σημείωσε ότι την αγαπούσε πολύ και όταν συνειδητοποίησε τι είχε κάνει ένιωσε άσχημα. «Τώρα το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να σκοτώσω τον εαυτό μου», έγραψε, αναφέροντας ότι πριν αυτοκτονήσει πήγε και την φίλησε.

 Απευθυνόμενος προς τους γονείς του έγραψε: «είμαι η απόλυτη απογοήτευση για εσάς. Δεν υπάρχει επιστροφή, να θυμάστε κάτι καλό από εμένα».

Την υπόθεση έχει αναλάβει η Αστυνομία.