X

Μια 5χρονη το νεότερο θύμα της αεροπορικής τραγωδίας στη Ρωσία

Ακόμη αρκετά παιδιά μεταξύ των 71 νεκρών. Βίντεο - ντοκουμέντο απο την στιγμή της συντριβής. Το "τυχερό ζευγάρι" που τελευταία στιγμή ανέβαλε το ταξίδι του.

Ant1news

Στο πένθος και τον θρήνο έχει βυθιστεί η Ρωσία μετά την αεροπορική τραγωδία με τους 71 νεκρούς, βίντεο-ντοκουμέντο απο την οποία, με την στιγμή της συντριβής, δόθηκε στην δημοσιότητα.

Ένα πεντάχρονο κορίτσι είναι το μικρότερο σε ηλικία θύμα μεταξύ των 71 ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους όταν το ρωσικό επιβατικό αεροπλάνο συνετρίβη κοντά στη Μόσχα λίγο μετά την απογείωσή του, ενώ συγκλονίζουν - στον αντίποδα - οι ιστορίες όσων τελευταία στιγμή δεν επιβιβάστηκαν στην μοιραία πτήση.

Η 5χρονη Nadezhda Krasova βρισκόταν με τη μητέρα της Oksana Krasova, 32 ετών, μέσα στο Antonov An-148, της εταιρίας Saratov Airlines, που συνετρίβη από άγνωστη ακόμα αιτία.

Όπως πολλά από τα θύματα, η Nadezhda και η μητέρα της ήταν από τα Ουράλια και συγκεκριμένα από το Orsk, στην περιοχή Orenburg, η οποία θρηνεί για το χαμό πολλών κατοίκων της.

Μεταξύ των νεκρών είναι ακόμα δύο παιδιά. Πρόκειται για τον 12χρονο Evgeny Livanov και τον 17χρονο Ilya Poletayev, ενώ και τα μέλη του πληρώματος ήταν νεαρής ηλικίας και συγκεκριμένα από 21 έως 34 ετών.