X

Το τυχερό ζευγάρι που ανέβαλε το ταξίδι με το μοιραίο Antonov

Τα παιχνίδια της μοίρας δεν είναι πάντα τραγικά... Γι αυτό το ζευγάρι η τύχη είχε άλλα σχέδια όταν αποφάσισε να ταξιδέψει με την μοιραία πτήση της Saratov Airlines.

Ant1news

Μπορεί η Ρωσία να έχει βυθιστεί στο πένθος για τον τραγικό χαμό 71 ανθρώπων, μετά την αεροπορική τραγωδία με το Antonov An-148, αλλά για κάποιους είναι μια μάλλον τυχερή ημέρα.

Πρόκειται για ένα νεαρό ζευγάρι, το οποίο είχε κλείσει εισιτήρια με τη μοιραία πτήση της εταιρίας Saratov Airlines, αλλά τελικά το ταξίδι αναβλήθηκε και εκείνοι δεν μπορούν να πιστέψουν πως από τύχη είναι ακόμα ζωντανοί.

Ο Maxim Kolomeytsev, ο οποίος γιορτάζει σήμερα τα 35α γενέθλιά του, είχε αποφασίσει να επισκεφθεί με την 25χρονη σύντροφό του το Ορσκ για την αγορά ενός αυτοκινήτου. Η αντιπροσωπεία όμως τον ενημέρωσε την τελευταία στιγμή ότι το όχημα δεν ήταν έτοιμο και έτσι το ζευγάρι δεν μπήκε ποτέ στη μοιραία πτήση.

«Έχασα 10.000 ρούβλια (140 ευρώ) αλλάζοντας το εισιτήριο, αλλά έχουμε τις ζωές μας», δήλωσε ο νεαρός επιχειρηματίας που μάλλον πλέον βλέπει τη ζωή με άλλο μάτι…