X

Στραγγάλισε το 9 μηνών παιδί της και το πέταξε στα σκουπίδια! (φωτο)

Φρικτό θάνατο από χέρια της ίδιας του της μητέρας βρήκε το βρέφος. Σοκάρουν οι αποκαλύψεις. Τι είπε η ίδια στους αστυνομικούς.

Ant1news

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση της άγριας δολοφονία ενός αγοριού μόλις εννιά μηνών από τα χέρια της ίδιας της μητέρας του, στην Ρωσία.

Η 26χρονη Άννα Καρίμοβα από την περιοχή Βόλγκογκαρντ στραγγάλισε το 9 μηνών μωρό της και στη συνέχεια το πέταξε σε κάδο απορριμμάτων.

Όπως αναφέρουν ρωσικά ΜΜΕ, η 26χρονη αφού στραγγάλισε το μωρό της πήγε σε κατάστημα της περιοχής και αγόρασε φαγητό. Μάλιστα, στους αστυνομικούς που την συνέλαβαν δήλωσε με απάθεια ότι «πεινούσε πολύ».

Μαζί με το φαγητό αγόρασε και μεγάλες μαύρες σακούλες, χρησιμοποιώντας τη μία για να τοποθετήσει μέσα το άψυχο κορμάκι του μωρού και να το εξαφανίσει. Τελικά, το πέταξε στα σκουπίδια και επέστρεψε στο σπίτι της προκειμένου να απολαύσει αμέριμνη το γεύμα της.

Η αστυνομία δεν έχει εντοπίσει ακόμα το κορμάκι του μωρού και οι έρευνες συνεχίζονται.

 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η σχέση της 26χρονης με τη μητέρα της ήταν τεταμένη και ότι καβγάδιζαν συχνά καθώς η μητέρα της δεν ενέκρινε το γεγονός ότι η 26χρονη έκανε δεύτερο παιδί εκτός γάμου και χωρίς να έχει σταθερή δουλειά.

 

Η Καρίμοβα είχε γεννήσει και μία κορούλα πριν από δύο χρόνια, την οποία είχε δώσει στη μητέρα της να μεγαλώσει.