X

Η στιγμή που γυναίκα “καμικάζι” ανατινάζεται έξω από αστυνομικό τμήμα (βίντεο)

Στο ντοκουμέντο διακρίνεται η νεαρή να πυροδοτεί τα εκρηκτικά με τα οποία ήταν ζωσμένη.

Ant1news

Τη στιγμή που μια γυναίκα καμικάζι πυροδότησε τα εκρηκτικά με τα οποία ήταν ζωσμένη σε φυλάκιο ελέγχου αψηφώντας τις προειδοποιητικές βολές των αστυνομικών κατέγραψε κάμερα στο Γκρόζνι.

Στα πλάνα διακρίνεται η Καρίνα Σπιριντόνοβα, η οποία ήταν κόρη ενός πολιτικού από τα Ουράλια, οπαδού του Βλαντίμιρ Πούτιν και μίας δασκάλας, μέλους του κόμματος «Ενωμένη Ρωσία» του Πούτιν,  να προχωρά φορώντας χιτζάμπ προς τους φρουρούς προτού ανατιναχθεί, χωρίς να προκαλέσει άλλα θύματα, στην πρωτεύουσα της Τσετσενίας.

Η 25χρονη ταλαντούχα παίκτρια του βόλεϊ, άφησε ένα σημείωμα αυτοκτονίας ζητώντας 21 φορές συγνώμη από τον Αλλάχ, ενώ τα κίνητρά της δεν έχουν διευκρινιστεί.

Οι Αρχές αναζητούν τυχόν συνεργούς της, καθώς πληροφορίες ήθελαν να έχει υποστεί πλύση εγκεφάλου από εξτρεμιστές που υποστηρίζουν το «Ισλαμικό Κράτος»

Στο ντοκουμέντο διακρίνεται η νεαρή γυναίκα να περπατάει με αργό βήμα κι όχι να τρέχει, επιτρέποντας έτσι στους αστυνομικούς να παραταχθούν και να στοχεύσουν προς το μέρος της. Δεν είναι γνωστό πόσες φορές την πυροβόλησαν μέχρι να ανατιναχθεί.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η 25χρονη σύχναζε παλαιότερα σε πάρτι και φορούσε κοντά φορέματα, αλλά άλλαξε ριζικά ζωή κι έφυγε από το σπίτι της όταν γνώρισε έναν εξτρεμιστή ιμάμη και παντρεύτηκε έναν μυστηριώδη άνδρα πριν από δύο χρόνια.